DIY: Purkkia ja purnukkaa

Olen huono käsitöissä, joten en omista isoa arsenaalia ompelutarvikkeita. Pieni määrä ompelutarvikkeita on aiemmin ollut sekaisin yhdessä säilytysrasiassa. Päätin nyt järjestellä ompelutarvikkeet hieman loogisemmin, omiin purkkeihinsa. Pilttipurkit ovat kuin luodut tähän. Liuotin etiketit pois purkeista, ja suhautin spraymaalia kansiin. Vanhanaikaisen Dymo-tarrakoneen avulla sain labelit purkkeihin.
 Helmet löytyvät nyt punaisten labeleitten alta.

CONVERSATION

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hanne, voi kiitos! Ja oikein tarpeellinenkin :D

   Poista
 2. Hienoja! Mä oon koittanu bongailla tollaista napsuttelukonetta kans. Onko sinun vanha aarre vaiko uustuotantoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, NK! Mulla on semmonen ikiaikainen laite. On mulla toki myös uusi Dymo, mutta tässä on sitä jotain :)

   Poista
 3. Miun tarttis tehä tämmönen tuuninki kans! :)
  Alottelin hieman kun tuntuu että helmet ja muut korutarpeet alkaa vallata alaa mutta se ylläripylläri kaatui purkkien ja purnukoiden puutteeseen... Ja siihen mihin IHMEESEEN mie ne oikein tungen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiri, tää on kyllä kätevä, että löytyy tavarat oikeista purkeista nopeasti ja helposti! Eli suosittelen, jos nappia ja neppiä on talo täynnä ;)

   Poista
 4. Ihana idea, tällaisen siivouksen tarvitsisin omille pienille jutuille, ompeluneulat aina kateissa :). Lasipurkeissa esineistä tulee kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annele, paljon kiitoksia! Lasipurkissa on ekologisuuden lisäksi se hyvä puoli, että näet heti, mitä se sisältää!

   Poista
 5. tää idea on huippu. Miulla myös toteutteu sama mutta hitusen isompiin purkkeihin :D nappeja oli jo pelkästään 18 suurta pilttipurkkia niin vaihdoin isoihin säilykepurkkeihin. Mie tuota dymoa haluaisin itelleni..mistähän sellaseksi muuttuis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehtäemäntä, mulla on myös nappeja valtavat kasat. Niitä varten on ostettu kalastusvälinelaatikko (!), kuvittele. Eli ihan ei pienet pilttipurkit niihin riitä. Mutta kaikki muuta ompelujutut pääsivät nyt omiin purkkeihinsa, kun niitä tosiaan on niin vähän.

   Mulla on molemmat dymot, ja Treella vanhoja myydään ainakin Satakunnankadulla. Jos joskus täällä suunnalla liikut ;)

   Poista
 6. kiva tuunaus. Ja aikas mainiota jälkeä tulee tuosta vanhasta dymosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anu, kommentista! Toi vanha Dymo on vaan niin old school, että teksti ei meinaa mennä suoraan eikä tasaisesti. Nykyajan koneet ne tekee kaikki rivit suoraan ja nätisti. Mutta tässä on tosiaan sitä jotain....

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥