Tuliaisia

Lukijoiden toiveesta tässä tulee postaus liittyen Dubain tuliaisiin (vuosi 2013).
Vanhempani viettivät viimeiset kaksi viikkoa Dubaissa lomamatkalla ja tälläkin kertaa toivat mukanaan hurjan määrän tuliaisia meidän ja siskoni perheelle. Jo perinteeksi muodostunut helmikuinen matka on saanut aikaan sanonnan, että meidän perheessä on joulu kaksi kuukautta jäljessä. Viime vuoden tuliaisia voit käydä kurkkaamassa täällä (klik). Dubaista on tullutkin koko perheen vakiomatkakohde viime vuosina. Minun kohdevinkkejä löydät tästä postauksesta (klik).

Tällä kertaa meidän perheen tuliaismatkalaukussa oli valtaisa kasa erilaisia vaatteita, kenkiä, keittiötarvikkeita ja lastenleluja. Leluista on manittava ihastuttava prinsessateltta, joka on tarkoitettu sisäleikkeihin. Ja pieni punainen potkupyörä, jolla JoJo pääsee sujuvasti liikkumaan pitkin kotia. 
Aivan mahtavia tuliaisia. Minä sain muutaman mekon, paidan ja EMU:t. Aivan ihanat lampaanvillapopot, joita minulla oli entuudestaan jo yksi pari! Vaatteet ovat näyttäviä, koristeellisempia, kun olemme tottuneet Suomessa näkemään. Ainakaan ei tule heti vastaan samanlaista asua. 

Pahoittelut kuvien laadusta, iltahämärällä nappastuja.
Potkupyörä                                                     EMU:t                                                      servettirenkaat
Verhohapsuja, JoJon takki ja söpöt popot.
Kiitokset taas valtavasta määrästä tuliaisia, äiti ja isä!!!
Kauniita unia ja rentoa viikonlopun jatkoa!

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥