Askartelukaappi

Monessa suosikkiblogissani olen päässyt ihastelemaan upeita askartelu- ja ompelunurkkauksia. Koska itse askartelen aika usein, tarvikkeita on kertynyt melkoinen määrä.
Askarteluhuonetta tai -nurkkausta odotellessa joudun tyytymään yhteen Ikeasta hankittuun säilytyskaappiin. Sinne olen sijoittanut lähes kaikki askartelutarvikkeet, Big Shot:ia ja paperiarkkeja lukuunottamatta.
Sain taas syyn siistiä aina niin sotkuista kodinhoitohuonettamme, kun nappasin teille pari kuvaa säilytysratkaisustani.

Kun askartelen onnittelukortteja, kannan kaikki tarvikkeet ruokapöydällemme ja kaksi vuorokautta teen urakalla kortteja valmiiksi. Pyrin samaan tilatut kortit ensin tehtyä, ja lopuksi muutamia omaan käyttöön, jos materiaat ja aika riittää. Kahden päivän urakan jälkeen korttitehtaan linjasto suljetaan taas muutamaksi viikoksi, kunnes inspiraatio iskee uudelleen.
Miten teillä säilytetään askartelutarvikkeita?

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. ai meilläkö..ihan vaan sellasessa 50 litran kannellisissa muovilaatikoissa :D ei ole tilaa kyllä miun arvikkeille missään :/ jatkan haaveilua siis..ehkäpä muuutaman vuoden päästä mullakin on noin upeet kaapit kun sulla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mehtäemäntä! Tää kaappi on superkapea ja onneksi mahtui tonne kodinhoitohuoneeseen, koska lisäsäilytystila on kyllä aina tervetullut :D Mukavaa viikonloppua sulle!

   Poista
 2. Tuolta löytyis kyllä paljon kivaa =) Ja, mikä järjestys! Meillä säilytetään lasten askartelutavarat 1800-luvulta olevassa puu kirstussa ja minä säilytän minun käsikorujen teko tarvikkeet, kankaita ja tekstinmaalaus pensselit Ikean Råskog turkoosissa rullavaunussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Jenny! Mä olen ihan innoissani, kun tilasin Sveitsistä kaikille pitseille ja muille nauhoille telineen. Saan nekin sitten järestykseen :D

   Råskog ei ole hullumpi vaihtoehto säilytykseen!

   Iloista viikonloppua teille!

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥