ihaNaiset!

Lämpimästi tervetuloa onnellisen Kirsikan maahan, uudet lukijat. Teitä on nyt jo kolminumeroinen määrä, eli 101! Wau, kuinka mielettömän hienoa! 
Kiitos jokaikiselle, olette aarteita!!!

Suuntasimme heti herättyämme Princess JoJon kanssa lähikauppaamme Ideaparkiin shoppailemaan ja kahvittelemaan. Heti etuovilla meitä oli vastassa muutama lempääläinen palomies, jotka jakoivat naisille suukkoja. Okei, ne suukot oli kyllä suklaasuukkoja, mutta silti ihan kiva ;)

Kävimme Villa Rosmarinin loppuumyynnissä (kaikki -70%), Minimanissa ja lopuksi Juustoparkissa kahvittelemassa (ja JoJo lounastamassa).Juustoparkissa on Idiksen parhaat käsintehdyt konvehdit ja tuoretta kahvia. Maistelen joka kerta pari uutta konvehtia kahvin kanssa. Valikoima on niin iso, että saan käydä vielä monta kertaa, ennen kuin voin aloittaa maistelukierroksen uudelleen.

Minimanista löysin kaksi tyynyä, jotka piristävät ihanalla marjapuuron värillään mustavalkoista olohuonettamme. Turkoosi tyynyliina on Kattauskisasta pannunalusen lisäksi saamani palkinto.
Väriä elämään :D 
Vaaleat tyynyliinat ovat Pentikistä hankittuja.
Tigeristä löytynyt vaaleanpunainen tarjotin.
Tuore kahvi ja Koriseteelliset kakut-lehti. Iltapäivän puuhat ovat selvillä!

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Ihanaa naistenpäivää - ja kivoja löytöjä olet tehnyt. Tuohon lehteen mä en aio sortua;)

  VastaaPoista
 2. Kauniit tyynynpääliset!
  Tigerista löytää aina kaikkea tuollaista pikkukivaa :)

  VastaaPoista
 3. Näin eilen telkkarissa tuon lehden mainoksen ja heti tuli mieleen, että Miculla on varmasti tuo lehti :D Oli pakko jakaa tämä kanssasi :D JoJolle terkkuja Helgalta! :)

  T:Salla ja Helgakin

  VastaaPoista
 4. Lämmin kiitos ihanat naiset kommenteistanne!!!

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥