Buzzador: Decubal

Pääsin ensimmäiseen Buzzador-kampanjaani mukaan, ja päätin jakaa teillekin hieman tietoa asiasta. 
Sain paketillisen Decubalin tuotteita, osan omaan kokeiluun ja osan ystäville jaettavaksi. Koska suurin osa ystävistäni on naisia, oli tuotteet hyvinkin helppo saada jakoon maailmalle. Ottajia riitti :)

Tuotteet:
Decubal Original Clinic Cream 100ml, ovh 5€
Decubal Face Wash 150ml, ovh 10€
Decubal Lips & Dry Spots Balm 30ml, ovh 7,50€

Itse pidän ihonpuhdistusta äärettömän tärkeänä, mutta herkän ihoni vuoksi en voi käyttää mitä tahansa tuotteita. Decubal oli entuudestaan tuttu sen allergiaystävällisyyden ja hellävaraisuuden vuoksi. Siispä tämä kampanja oli omiaan juuri minulle. Näitä tuotteita on nyt testattu sekä äidillä että tyttärellä :)
JoJo pääsi käsiksi näytekappaleisiin.
Onneksi tuotteet ovat niin hellävaraisia ja hajusteettomia, että ne sopivat kaikenikäisille.
 Oma ja ystävieni suosikki oli Face Wash-puhdistusvaahto, joka on hellävarainen ja helppokäyttöinen.
Original Clinic Cream sopii kokovartalon hoitovoiteeksi. 
Lips & Dry Spots Balm taas sopii parhaiten rohtuneille huulille ja pienille haavoille ja nirhaumille.
Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa. Jos innostuit Buzzaamisesta, linkki löytyy tästä, klik!

CONVERSATION

2 kommenttia:

  1. Decubal on taattua laatua, mutta itse en ole käyttänyt. Anopilla olen nähnyt. Itse olen käyttänyt Helosania ja Bepantea, mutta onkohan Decubal oivallinen voide kuivalle iholle ja onko se hoitava?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, innolla osallistuin tähän kampanjaan, kun kuulin, että kyseessä oli juuri Decubal. Tosi laadukkaita ja hoitavia tuotteita kaikki. Erityisesti kuivalle iholle sopii tämä ihovoide.

      Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥