Cupcake-leikit

Ihanaa, kun te lukijat jaksatte käydä kurkkaamassa blogissani meidän perheen puuhia! 
Ja uusia lukijoita tulee mukaan tasaisen mukavaan tahtiin -kiitos ja tervetuloa uudet muruset!

JoJo alkaa olla sen ikäinen, että keittiössä touhuava äiti ja tämän puuhat kiinnostavat tosi paljon. Niinpä olemme puhuneet, että ostaisimme hänelle oman minikeittiön, missä kokkailla omia keitoksia. 
Onko teidän perheessä leikkikeittiötä, ja olisiko teillä vinkkejä, minkälainen olisi paras? Mahdollisesti materiaalina puu? Sitä ainakin saisi tuunattua ja korjattua tarvittaessa. Ulkona se ei kestä niin hyvin kun muovi, mutta eihän sitä keittiötä terassille viedäkään, vaan se on sisäleikkejä varten.

In the meanwhile, JoJo leikkii uudella cupcake-vitriinillään. 
JoJo vietti nimipäiviään viime sunnuntaina, ja sai nimpparilahjaksi kummitädiltään Kaisulta ja tämän äidiltä tämän ihanan hyllyn. Herkut on liitetty toisiinsa tarralla, ja hylly on puusta, joten hyvinkin tukevalta ja kestävältä lahjalta vaikuttaa. 
Se on hyvä aloittaa jo pienenä leipomispuuhat :)
Kiitos ihanasta lahjasta K&S!

CONVERSATION

3 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana lahja, mäkin voisin ottaa tuollaisen. Niin suloinen <3 tuon kanssa kelpaa kahvitella monet vieraat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minustakin tosi ihana vitriini! Eipä tässä muulla lelulla olekaan leikitti viime päivinä :)

   Poista
 2. Todella kaunis vitriini! Meillä on sisällä Brion leikkihella. Se on ollut pieni pettymys. Ei ollenkaan niin laadukkaan tuntuinen ja kestävä, kun olin kuvitellut. Ehjä se kyllä vielä on. Ulkona meillä on pieni muovinen keittiö. Ollut tämän kesän suosikki meidän 3v neidille. Ei mikään kaunistus, mutta toimiva ratkaisu. Monet herkut on minulle tarjottu samalla, kun olen laittanut pyykkejä tms.

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥