Talven lomakohde: Dubai!

Voi vitsi sentään! Oli ihan pakko kertoa teille, että eilen tuli varattua tammikuulle lomamatka Dubaihin! Edellisestä reissusta tulee silloin tasan kolme vuotta aikaa, joten jo on aikakin palata sinne!!!
Dubai, ikuinen suosikkikohteeni. Shoppailua, ihanaa ruokaa, lämmin sää, eläintarha ja sanoinko jo shoppailua ;)
Tällä kertaa matkaseurueeseemme kuuluu vanhempani ja minun perhe. Varasimme huoneet tutusta hotellista, mutta tällä kertaa jouduimme ottamaan sviitin. Tämä siitä syytä, että hotellin sääntöjen mukaan 2hh:ssa saa majoittautua vain kaksi ihmistä. Ja JoJon ollessa kaksivuotias, tulee hänellä olla oma huone! Vaikka oikeasti matkasänky olisi riittänyt vallan mainiosti. Hotellissamme on nähtävästi vain kahdenlaisia huoneita. Monta sataa kalliimmaksi tämä tulee, mutta tässä huoneistossa on onneksi sitten tilaa ja parempi näkymä.

Konkurssista huolimatta olen äärettömän onnellinen tulevasta matkasta. Tämä tulee olemaan JoJon ensimmäinen lentomatka.
Tiedossa lienee ainakin päiväretki Abu Dhabiin, shoppailua, kauneushoitoja ja herkullisia makuelämyksiä.
Oletko sinä koskaan käynyt UAE:ssa?

Täältä voi käydä kurkkaamaan minun parhaimmat vinkit Dubaista.

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Oih, ihana matka tiedossa! Sitä jaksaa paremmin kun on jotain mitä odottaa... ;) En oo koskaan käynyt Dubaissa enkä muutenkaan Eurooppaa pidemmällä. Provenceen haluaisin, saas nähdä koska sinne pääsen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä loma tulee tarpeeseen vuoden pimeimpänä ajankohtana, varmasti!

   Poista
  2. Hei! Suunnittelemme myös matkaa talvilomalla sinne mutta mietin tuossa kun kerroit että huoneet vaan kahdelle hengelle,onko teillä valmismatka?Lomamme etelän talviloman aikaan eli eikös silloin ole se paras ale kausi jo ohi :( terv,Raili

   Poista
 2. Raili, lämmin kiitos kommentista! Meidän loma on tosiaan valmismatka ja huonejärjestelyjen säännöt on päättänyt kyseinen hotelli. Eli matkanjärjestäjä ei voinut vaikuttaa asiaan, mutta emme ole kovinkaan pettyneitä. kalliimmaksi tulee, mutta ainakin tilaa on ;)

  Paras kausi on vaikea määritellä Dubaissa, mutta shopping festivaalit alkavat tammikuun toinen ja loppuvat 2.2.2014 eli silloin on parhaat shoppailualet käynnissä. Mutta jos säätä katsoo, reilu kolmekymmentä räpsähtää mittariin vasta helmikuun loppupuolella ehkä. Eli talviloma-aika ei ole ollenkaan hullumpi! Ihanaa ihanaa reissua teille, muistakaa tehdä paljon erilaisia juttuja, sillä Dubaissa tekemistä riittää kaikille!!!!

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥