Korttitehtaan tuotoksia

Viikonloppuna olohuoneen ruokapöytä täyttyi ääriään myöten askartelutarvikkeista. Olin päättänyt saada jotain irti flunssaisesta viikonlopusta, ja lisäksi sain muutaman onnittelukorttitilauksen. 
Sain reilussa vuorokaudessa aikaiseksi neljäkymmentä korttia, osa yleisiä onnitteluita, osa eri aiheisia kortteja.
Laitan tässä muutaman kuvan sekalaista onnittelukorteista. 
Myöhemmin on luvassa vielä muutama postaus eri teemakorteista.

Lopuksi gallup:
Mitä mieltä olette, onko kaupastaostetut kortit tyylikkäämpiä, vai tykkäättekö ostaa aika-ajoin käsintehtyjä kortteja?

CONVERSATION

5 kommenttia:

 1. Minä suosin käsintehtyjä. Joko itse teen tai ostan. Käsintehtyjä on myös mukava saada. Persoonallisempaa. Esim. pikkuveli sai 6v syntymäpäivänä kolme samanlaista korttia.. Puolet hänen saamistaan korteista oli siis ihan samanlaisia. Toisaalta se näytti jo ihan kivalta ikkunalaudalla, mutta..

  VastaaPoista
 2. Kyllä itse ostan käsintehtyjä välillä varastoonkin, kun sattuu mieluisia löytymään - aina ei löydy. Teen joskus itsekin, mutta useimmiten laitan taiteilijatyttäreni asialle. Jos ostan valmiita kortteja, ostan yleensä sellaisia, joista tuotto menee hyväntekeväisyyteen.
  Sinun korttisi ovat kyllä ihania;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, naiset, teidän kommenteistanne :) Kyllä korttienteko on hauskaa puuhaa, ja ilolla tuotan niitä myytiinkin asti! Jospa vastaanottaja ilahtuisi :)

  VastaaPoista
 4. Ihania ompeluaiheisia kortteja! Ja paljon! Sä saat aikaan hirmuisasti:)
  No minähän nyt teen tietty itse omat korttini,ja olen vakaasti sitä mieltä että kauniita kortteja saa kyllä kaupastakin mutta mutta jos vaikka ristiäisiin tulee kolme samanlaista onnittelukorttia(ja nehän säilytetään kaikki) niin ei ole kivaa...sen takia persoonalliset käsintehdyt kortit on mielestäni parempi vaihtoehto:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinu, kaunis kiitos ihanasta kommentistasi! Olen samaa mieltä, että itsetehty saa aina enemmän huomioita ja lämmittää enemmän, kun kaupan kortti. Vaikka eihän siinä mitään vikaa ole, että kaupasta ostetaan kortteja, mutta joskus saattaa käydä niin, että kaveri tuo juhliin saman kortin kun sinä.
   Ja itsetehty kortti on aina omalaatuisemman näköinen, virheineen kaikkineen :D

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥