Taas on saapunut syys

Ihanan, aurinkoisen kesän jälkeen saapui viimein syksy. Olen kesätyttöjä, mutta kyllä tällaiset aurinkoiset, kauniit syyspäivät ovat virkistäviä. Ulkona on muutama aste lämmintä, ilma on raikas ja auringonsäteet ovat kaikkialla. 
Asuntokaupoista sen verran, etät meidän koti on edelleen myynnissä. Olen henkisesti jo luopunut tästä kodista, vaikka uutta majapaikkaa ei ole vielä löytynyt. En olen lainkaan innostunut laittamaan tätä kotia enää, ainoastaan näyttöjä varten siivoilen ja hieman stailailen. Olisin jo ihan valmis siirtymään uuteen vaiheeseen elämässä. Peukut pystyyn, että saamme pian tämän kodin myytyä uusille asukkaille, ja suunnata katseemme kohti tulevaa.

Tällaista tunnelmaa vielä toistaiseksi meidän kotimme etuterassilla:
Takapihan näkymä syysaamuna.
Minkälaisia suunnitelmia teillä on teidän kotien suhteen? Oletteko niin onnekkaassa tilanteessa, että olette löytäneet teidän loppuelämän kodin, vaiko jatkuuko matka vielä?

Raikasta ja reipasta alkanutta viikkoa kaikille, muruille!

CONVERSATION

7 kommenttia:

 1. No ikäväähän tuollaisessa välitilassa on elää, kun on sielultaan kuitenkin kodinlaittaja. Toivotaan, että teillä asiat loksahtavat vielä pian kohdalleen. Minä uskoisin, että oma koti on nyt loppuelämäksi...tai ainakin sinne hamaaseen vanhuuteen tässä. Viihdymme Pirkanmaan Mansikkapaikassa erinomaisesti ja talo on meille rakas :).

  VastaaPoista
 2. Pidetään peukkuja, että talo menee pian kaupaksi. Nyt vaan taitaa olla aika hiljaista tuolla myyntipuolellA, mutta varmasti kohta menee kaupaksi...:)
  Toivon, että asun loppuelämäni talossa!

  VastaaPoista
 3. Ehei, joskus me vielä asutaan siinä vanhassa puutalossa. Pihalla kotkottavat kanat ja määkivät lampaat :)

  VastaaPoista
 4. Voi tuo maisema on kyllä upea! Onnea asunnon myymiseen, toivottavasti löytyy myös oikein unelma paikka sitten :) Meillä taitaa olla unelmien koti jo löytynyt, täällä toivottavasti saadaan elää vuosikymmeniä!

  VastaaPoista
 5. Me asumme kodissa, josta minä olen ilmoittanut lähteväni vain Himminkotiin, mies ei edes sinne :)

  VastaaPoista
 6. Voi kun on kauniit maisevat. Toivotaan, että pian löytyy ostaja teidän kodille niin pääsette jatkamaan siitä mistä haaveilette.

  Mukavaa tiistai iltaa :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaunis, murut, teidän ihanista, kannustavista kommenteista!
  Omaa unelmakotia vielä odotellessa ihailen täällä blogimaailmassa teidän kotejanne ja yritän saada selvyyttä omista toiveistani :D

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥