Paketointia, osa 1. 2013

Näin aluksi haluan kiittää jokaista ihanaa murusta, joka on käynyt kurkkaamassa täällä blogissa. Olen niin iloinen teistä jokaisesta!
Blogini on tavallaan jäissä, kun nykyisen kodin sisustamiset on jäädytetty (tietysti ikuisen rahapulan ja ennenkaikkea) myyntiprojektin vuoksi. Kotimme on myynnissä, mutta ei ole vielä mennyt kaupaksi. Kolme kuukautta takana, ja epätoivo alkaa vallata. Mutta yritämme ajatella, että tässä ole mitään hätää, koska meillä ei ole kiirus mihinkään.
Kaikesta huolimatta tätä kotia ei enää ole tullut sisustettua mitenkään ihmeellisesti, ajatukset suuntaavat kohti uutta kotia (jota ei vielä ole). Kärsivällisyyttä teille, koska tiedossa on tosiaan enemmän askartelu- ja leipomispostauksia sisustusjuttujen puutteessa :D
---

Olen ihan joulufiiliksessä. En tiedä miksi. Ehkä jokailtainen glögilasi, joululaulut ja jouluvalot auttavat hieman asiassa. Ja tietysti se, että olen jo kuukausia hamstrannut joululahjoja, joitan nyt päätin ruveta paketoimaan.

Kuten jo aiemmin olen kertonut, meidän perheessä on sanonta, että meidän joulu on helmikuussa. Helmikuussa siksi, koska palaamme silloin Dubain matkalta kotiin ja lahjat ostetaan sieltä. 
Jouluaattona vain lapsukaiset saavat lahjoja. Mutta kyllä niitä paketoitavia tuli kuitenkin jokunen.
Laitan teille vaikka muutaman kuvan valmiista paketeista, mutta sitä ennen viimevuotisia paketteja voi käydä kurkkaamassa täällä, klik. Linkistä löytyy pari paketointivinkkiäkin, jos sellaisia kaipailee :)
---
Kotiäidin rahavarojen koon vuoksi olen viime vuosina oppinut tekemään enemmän itse; leipomaan, paketoimaan, askartelemaan. Tulee useinmiten halvemmaksi tehdä asiat itse, sen sijaan, että maksaisi valmiista. Niinpä tänäkin jouluna pää on täynnä erilaisia pieniä lahjaideoita, jotka sopivat kenelle vaan.
Toivottavasti saan toteutettu muutaman DIY:n, jotta säästäisin hieman rahaa ja voisin antaa teille muutaman ohjeen :D
---
Ja tänään on viimeinen päivä aikaa osallistua arvontaan. Tuolla oikealla ->
Kiitokset kaikille osallistujille, teitä on jo nyt huima määrä!         

CONVERSATION

2 kommenttia:

  1. Nyt on asuntokaupoissa aika huono aika, mutta kyllä se viellä menee, älä turhaa ota siitä stressiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irmastiina, kiitos kaunis!!!! Täytyy pysyä positiivisena vaan :)

      Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥