Eniten luettu!

Olen kirjoittanut reilut neljäsataa tekstiä blogiini. Blogini luetuin teksti on maalaisromanttinen koti. Esittelen siinä ystäväni upeaa mansardikattoista kotiaan kuohuavan kosken rannalla. Hakusanalla maalaisromanttinen koti on käyty blogissani muutaman kerran enemmän, kun listan toiseksi tulleessa hakusanassa; Mokkapalat (munaton).
Koska tässä postauksessa on käynyt tuhansia ihmisiä, päätin parannella postausta ja uudistaa kuvat. Reseptiä on hieman paranneltu, ja kuvasin eilen uudet otokset näistä herkuista.
Olen yllättynyt siitä, että allergiat ovat yleisimpiä Suomessa, jos blogissani käydään usein pelkästään yhden postauksen vuoksi. En usko, että mokkapalat tuovat ihmiset blogiini, vaan nimen omaan se niiden munattomuus.
Eikä siinä mitään. Suurin osa resepteistäni on munattomia, sillä hyvin harvoin leivon/teen ruokaa jota en itse voi syödä. Haluan usein osoittaa, että erityisruokavaliollakin saa aikaiseksi mielettömiä herkkuja!

Siispä enjoy! Tässä tulee blogini kautta aikojen suosituin teksti:
Mokkapalat (munaton)


CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Blogin tilastoja on kyllä kiva lukea:) Minäkin aion vastasuudessa pyrkiä tekemään enemmän ja enemmän gluteenittomia leivonnaisia,jotta teinimmekin saa niitä syödä!Tänään juurikin testasin porkkanaleivoksia ja vaikka itse sanonkin;hyviä tuli!
  Oikein hyvää alkavaa vuotta Sinulle,Micu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinu, joo, tosi jännä katsella tilastoja. Ja sitä, mitkä hakusanat on suosituimpia. Ihmeellisten hakusanojen perusteella sitä jotkut ovat päätyneet kurkkaamaan mun blogia :D
   Paljon iloa, onnea ja rakkautta vuoteen 2014, Niinu!

   Poista
 2. Oi näyttää kyllä hyvältä. Hyvää Uutta Vuotta Micu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sulle, ihanainen Susanna ♥
   Toivottavasti päästäis joskus elämässä tapaamaan livenä!

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥