Yhden naisen road trip

Moro muruset!
Miten viikonloppu on sujunut? Pakkasta, lunta, joulutohinaa?
Täällä on siivottu tänään innolla päivän asuntoesittelyä varten, ja nyt illalla kiittää, kun koko koti on puunattu. Ihanaa! Illan voi ottaakin sitten rennommin.
Mutta haluan kertoa teille lauantaipäivän puuhistani. Heti aamulla herättyäni valmistauduin, keitin pannullisen kahvia ja hyppäsin auton rattiin. Kahvi oli tarpeen, sillä koko lauantaipäivä hujahti tien päällä. Suuntasin nimittäin hurmaavan blogiystäväni kotia kohti. Hän oli meillä käymässä muutama kuukausi sitten, ja nyt oli vastavierailun aika. Matkaa tuli sata kilometriä suuntaansa, ja kahvitaukoineen reissusta tuli työpäivän mittainen. 
Mutta ah, arvatkaa oliko reissua sen arvoinen!? Kyllä todella oli! Perillä minua odotti aivan hurmaava perhe. Paljon menoa ja meinikiä, Heh! Ja mikä talonemäntä! Bikke on niin puhelias, lämmin ja hauska, että oksat pois omenapiirakasta! Päivä hujahti höpötellessä, lounastaessa ja Bikken upeaa kotia ihastellessa.

Minulla oli niin mukavaa, että piti väkisin reipastua, ja lähteä aikanaan kotimatkalle.
Bikken blogissa on muuten jokaiselle joulukuun päivälle arvonta, joten kannattaa ehdottomasti käydä kukkaamassa. Lisäksi Bikke lupasi alkuvuodesta pitää blogissaan talokierroksen, jotta kaikki saisivat nähdä, kuinka mahtava koti heillä onkaan. Joten, Bikke, nyt se on julkista, joten joudut pitämään kiinni tästä ;)

Lämmin kiitos, Bikke, loistavasta päivästä!!!

Tässä vielä tämän sunnuntai-illan tunnelmia meidän joulukodistamme:
Lämpimiä ajatuksia tähän iltaan!

CONVERSATION

8 kommenttia:

 1. No voihan suitsutuksen määrää :)) Kylläpäs olikin mukava nähä taas!! Ja juu..alan heti joulu lomalla siivota jotta voidaan heittää kotikatsaus :))
  JA kiitos mukavista lahjuksista!! Bikke onkin melkein jo popsittu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä turhasta ;)
   Ihanaa joulunodotusta teidän perheelle!

   Poista
 2. Iki-ihana tuo kaappi jouluasussaan. Oli varmasti kiva road trip :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Katja! Oli kauniisti sanottu <3

   Poista
 3. Kuulostipa ihanalle reissulle! :) ihania kuvia!

  VastaaPoista
 4. Joo loistoreissu, ja mukavan seuran lisäksi reissussa tuli oltua pitkään ihan yksikseen. Eli sekin on aika ajoihin tarpeen :) Kävin nimittäin päivän päätteeksi Tampereella suosikkikahvilassa Gopalissa nauttimassa teen ja kakkupalan, ihan yksin

  VastaaPoista
 5. Huomenta Micu, voitit blogini arvonnassa, jeeeee! Lähetäthän minulle osoitteesi sähköpostiini suski.tamminen@gmail.com niin lähetän Mailegin tontut sinulle mahdollisimman pian! Onnea :)

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥