Pakkaspäivä sisällä

Muutamat viimeiset päivät ovat olleet hyvinkin hektisiä, joten tänään päätimme JoJon kanssa pysyä kotona koko päivän. Nautimme upeasta, aurinkoisesta pakkaspäivästä sisältä käsin, viltin lämmössä. Ainoa kotityö, jonka saimme tänään aikaan oli pellillinen Focacciaa (resepti löytyy täältä, klik). Se on meidän kaikkin herkkuleipä, joten kovinkaan paljon ei tarvittu suostuttelua, kun pikku apukokki oli jo valmiina toimeen.
Tällä kertaa focaccian päälle laitettiin sitä, mitä kaapista löytyi; mozzarellaa, kirsikkatomaatteja, sipulia ja jalopenoja. Ja tietysti reilusti tuoreita yrttejä (osa löytyi meiltä vain kuivattuina) ja sormisuolaa.
Vähän litteitä yksilöitä, mutta se ei onneksi makuun vaikuttanut. Ongelma saattoi syntyä siitä, että muistin lisätä hiivan vasta loppuvaiheessa taikinaan. Woups!
Mahtavaa päivää teille, murut!

CONVERSATION

8 kommenttia:

 1. Oi minkä näköistä! Tätä on monesti ollut tarkoitus kokeilla, mutta koskaan ei tunnu olevan sopivia "täytteitä" tai aikaa.. ;)

  VastaaPoista
 2. Pitäsköhä miunkii leipoo? Nää suolaset herkut on N I I N hyviä!!! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lämmintä leipää pakkaspäivänä! Näyttää niin herkulta että:)

  VastaaPoista
 4. Focaccia on kelpo kotityö siinä missä muutkin :)

  VastaaPoista
 5. Oih nam :P täällä herahti vesi kielelle :) pitääpä pistää tämä korvan taa :) hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. ♥aaah, miten herkullisia jo kuvat!

  VastaaPoista
 7. Ilosta pakkaslauvantaita ! Huu että minulla onkin näläkä. Pakkaspäivät antaa luvan kässäillä kotona ja tehä justiisa vaikka herkkuleipää :)

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen resepti! Kokeilin Focacciaa ensimmäisen kerran kokkiystäväni luona. Muista sen olleen erityisen maukas ja näyttävä leipä ja päätin uskaltaa kokeilla sitä kotona. Ja päälle sopii laitaa sitä, mitä kaapista löytyy. Tomaatti ja sipuli sopii mielestäni kuitenkin parhaiten :)

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥