Viirinauhaa siellä ja täällä

Tykkään viirinauhoista niin paljon! Ne on niin nättejä ja värikkäitä, ja jämäkankaista saa usein tehtyä kaikista kauneimmat nauhat. 
Meidän kodissa on nyt asuntomyynnin alta siivottu valtavasti koriste-esineitä pois, joten iso viirinauha olohuoneesta sai lähteä näyttöjen tieltä. Tällä hetkellä ainoat viirinauhat ovat JoJon huoneessa ja aika-ajoin kakuissa olevat koristeet. JoJo sai joulupukilta itsekudotun viirinauhan, joka kaikessa komeudessaan koristaa nyt tytön huoneen ikkunaa. Vitsi miten upea ja näyttävä viirinauha -kummitädin tekemä käsityö! 
Tämän viirinauhan lisäksi vaihdoin sänkykatoksen entisen sinertävän viirinauhan tekemääni nauhaan. Nyt saatiin hempeilyvärejä jälleen lisää tähän muutenkin jo pinkkiin valtakuntaan. Pricess JoJo kuulemma tykkää!
 Pompomeja ei koskaan voi olla liikaa :)
 Mukavaa päivää, murut!

CONVERSATION

7 kommenttia:

 1. Mikä prisessahuone...tuo päivän varjo ja katos sänky...suloista!

  VastaaPoista
 2. Ihana huone <3! Tykkään itse myös viireistä ja niitä löytyykin meiltä kohta jo joka huoneesta :). Tuo kudottu on varmaan todella kaunis!

  VastaaPoista
 3. Ihana huone tylleröllä! <3 viirinauhat on vain niin ihania, tykkään kans!

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkään tosi paljon viirinauhoista - jostain kumman syystä meillä ei niitä kuitenkaan ola. Hmmm... tulikohan taas lisättyä jotain hommalistaan...:D

  VastaaPoista
 5. Viirinauhat ja pom pomit ovat yhtä ihania. Meillä ei silti ole viirinauhaa. Siinä menee miehellä joku raja ;).

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥