Babyboyshower!

Vietimme eilen sunnuntaina siskoni tulevan vauvan kunniaksi babyshowereita. Piilottelin vanhemmillani Lahdessa kaksi päivää niin, ettei siskoni tiennyt minun olevan kaupungissa. Järjestelimme juhlia, leivoimme ja koristelimme vanhempieni taloa tulevia juhlia varten.
Ja juhlat todella olivat menestys! Tuleva äiti ei osannut arvata mitään, ja ystävät saivat pidettyä yllätysjuhlat salaisuutena loppuun asti. Iltapäivällä, kun vanhempieni talo oli täynnä iloisia juhlavieraita, lähdin hakemaan siskoani hänen kotoaan. Voitte kuvitella hänen ilmeen, kun ilmestyin hänen kotiovelleen soittamaan ovikelloa. Pyysin häntä lähtemään mukaan. Vanhempieni luona vieraat odottivat Mimosat käsissään. Kilistelyiden ja pienten puheiden jälkeen siirryimme tositoimiin; syömään. 
Ruokailun tarjottavien suhteen olimme sopineet, että jokainen osallistuja tekee oman bravuurinsa. Niinpä pää- ja jälkiruokapöytä täyttyivät toinen toistaan upeimmista herkuista. Jauhelihapihvejä, kermaperunoita, kanapiirakkaa, kreikkalaista salaattia ja kevätkääryleitä. Ja jälkkäripöydästä löytyi konvehtien lisäksi suklaa-, kerma- ja marenkikakkua. Ja suklaapopcornia. Nam!
 
 
Suolaisten jälkeen nautittiin muutamasta ohjelmanumerosta ja babylahjoja availtiin.
Niiden jälkeen kahviteltiin pitkän kaavan mukaan, kuten pitääkin.
 
Kiitos kaikille ihanaisille unohtumattomista juhlista! 
Tarjoilut, ohjelma ja ennen kaikkea seura oli vertaansa vailla!

CONVERSATION

8 kommenttia:

 1. Oi mitkä juhlat! Onnea tulevalle pienokaiselle sekä koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Nää oli aivan mahtavat baby showerit, kiitos vielä miljoona kertaa!! :) Näillä eväillä jaksaa valmistautua laskettuun aikaan.. :)!

  VastaaPoista
 3. Siis apua, en voi käsittää! :D Sinun sisko taitaa olla minun lapsuudenystävän (sekä naapurin että luokkatoverin) vaimo :) Voiko olla? Hih! Niin pieni tämä maailma=Suomi on :D Ja niin suloiset babyshowerit ollu teillä! Ihan mielettömiä koristeita ja tarjottavia, nam!

  VastaaPoista
 4. Helkutti! Ei saa blogi kirjoituksen otsikoilla huijata! Mä jo aloin laskemaan et millon Jojo saa kamun...mut onnekas onkin siskokultasi :))))))
  Pikkasen ihastuttavat kekkerit teillä ollu.. Varsinkin nuo kastamiset......
  Aurinkoa sinne!!

  VastaaPoista
 5. Upeat juhlat ja mikä ihana syy juhlaan :).

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköistä!
  Kiitos ideoista, meilläkin on keväällä yhdet järkättävät :)

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavat juhlat teillä on ollut, varmasti siskosi oli ikionnellinen, wau!! Ja miten ihanat koristeet ja kaikki!

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon kommenteista! Siskollani ja kaikilla vierailla oli kuulemani mukaan ihana ilta.
  Ja siskoni oli aidosti yllättynyt, sillä tämä on häneen toinen lapsensa. Hän oli vakuuttunut, ettei toisia babyshowereita tule :)

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥