Buzzador: Sähköhammasharja Oral-B:n vaihtopäät

Olen ollut mukana Buzzaamassa sähköhammasharja Oral-B:n vaihtopäitä. Buzzador pakettiin kuului kolme erilaista vaihtopäätä (FlossAction, 3D White, TriZone) sekä hammastahna (Oral-B Pro-Expert).

Olen aiemmin käyttänyt sähköhammasharjassani Oral-B:n peruspäitä, joten tässä tarjoutui oiva tilaisuus kokeilla vähän erilaisia päitä. 
FlossAction on loistava apu hampaiden harjauksen ohella hammasvälien puhdistukseen. Harja ei kuitenkaan "ehdi" kovin syvälle hammasväliin, joten mielestäni tämä ominaisuus on hieman turha.
Trizone oli ehkä liiankin tehokas ja laajaliikkeinen, joten se ei ollut minun makuuni. Jos erehdyin ottamaan harjan pois suusta sen aikana, kun hammasharja on päällä, oli roiskeita kaikkialla.
Näistä kolmesta selvästi kaikista miellyttävin pesukokemus saavutettiin 3D Whitella. Harja kiillottaa samalla hampaan pintaa, ja mielestäni putsaa hampaat perusteellisesti. 3D:n lisäksi vakiosuosikkina pysyy perusmalli, joka on mielestäni riittävän tehokas. Mieheni taas luottaa 3D:n voimaan.
Hammastahna oli minun makuuni sopivan voimakkaan makuinen, mutta rakeinen, josta en niinkään pidä.

Tutustuin Oral-B sähköhammasharjaan muutama vuosi sitten, ja se on sellainen kodinkone, josta ei luopuisi melkein mistään hinnasta. Se on luottokaverini kotona ja matkalla. Koko perhe käyttää sitä päivittäin. Käytön aloitettuni hampaideni väri on vaalentunut niin selvästi, että saan siitä kommenttia useasti. (Useinmiten äidiltäni :) )

Lisäksi pieni "kaunistautumis"-vinkki. Nimittäin huulet rohtuvat usein varsinkin talvisaikaan ilman kuivuuden ja kylmyyden vuoksi. Huulia kannattaa kuoria säännöllisin väliajoin, ja hammasharja toimii siinä loistavasti.
Iltaisin, hammaspesun jälkeen käytän harjan nopeasti ylä- ja alahuulilla, ja voin luvata, että jatkuvan kuorinnan tuloksena on harvemmin rohtuvat, pehmeät pusuhuulet. Heh, siinä oma vinkkini!
Mikä siis on Buzzador?
Buzzadorina saan mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi.
Eli saan tuotteita testattavaksi ja kerron ystävilleni mielipiteeni tuotteesta, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä,sekä raportoin kokemukseni Buzzadorille.
Buzzadoriksi voit liittyä tästä!
Sinulla ei tarvitse olla blogia, kaikki voivat ryhtyä Buzzadoriksi!

Pese hampaat yltä alta, pusu maistuu paremmalta :D

CONVERSATION

1 kommenttia:

  1. Tykkäsin ihan älyttämästi siitä oralB hammastahnasta, valkoisesta siis. Nyt olen yrittänyt metsästää sitä, mutta nämä meidän pikkumarketit myy vaan sitä sinistä :(

    VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥