Arvonnan voittaja on...

Moro murut! Ja aurinkoiset terveiset mereltä!
Meidän perhe vietti Vapun Viking Grace-laivalla nauttien ihanasta meritunnelmasta, herkullisista ruoista ja loistavasta seurasta. Kaunis laiva ja paljon tekemistä myös pian kolmevuotiaille JoJolle! Laivalla oli kolme leikkipistettä: 0-6-vuotiaille, kouluikäisille ja erikseen vielä teinien peliluola. Ruoka ei ollut kuitenkaan ihan niin huippua, kun toivoin, mutta silti todella hyvää!
Juhlimme risteilyllä minun ja isännän 17-vuotista yhteistä taivalta, nimipäiviäni ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä asuntokauppoja. Lämmin kiitos vielä Aninkaiselle ja välittäjällemme, hurmaavalle Evalle! Asuntomme on nyt myyty, ja toivon koko sydämestäni, että pääsen pian vahvistamaan teille myös toisen uutisen. Mutta nyt vielä, hys hys!

Ai, oikeasti haluaisitte kuulla arvonnan tuloksen!? No, arpoja oli yhteensä huimat 177 kappaletta ja arvonnan voittaja on arpanumero 69. Random.org-sivusto arpoi voittajan:
"♥ Kahdella mukaan ihanaan arvontaan,kiitos! -Riitta Sinikka"

Voi, kuinka mahtavaa, että voittaja on Riitta Sinikka hurmaavassa Romulyyli-blogista. Monet tiedättekin hänet. Hänen kotiaan ja puutarhaansa on esitelty Unelmien Talo ja Koti-lehdessä asti!

Onnea voittajalle, ja kiitokset kaikille muruille osallistumisesta ja suosikkibutiikki Miraakkelille yhteistyöstä!!!

CONVERSATION

3 kommenttia:

 1. Onnittelut Riitta-Sinikalle!
  Ja onnittelut kaupoista teille :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihania uutisia!!! Peukut pystyyn että Se unelmien koti löytyy pian <3

  VastaaPoista
 3. ♥ oi, mielettömän ihanaa! Kiitos paljon!!♥ Ja paljon onnea teille!♥

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥