Terkut Muumitalosta

Hey murut!
Anteeksi pitkä radiohiljaisuus. Olen nauttinut täysillä siemauksilla kaikista uusista jutuista elämässämme. En ole vaan yksinkertaisesti ehtinyt tulla teille kertomaan niistä. Ehkä suurimpana muutoksena on uusi talo Lempäälässä. Monen mielestä se muistuttaa etäisesti Muumitaloa, joten siksi sitä nyt kutsutaan. Talo vaatii paljon remonttia sekä sisältä että ulkoa. Mutta kaikki aikanaan. Pikkuhiljaa edetään.
Joanna aloitti tänään päiväkodin, ja minulla alkaa työelämä kolmen vuoden tauon jälkeen nyt sitten ensi mananataina. Hui sentään, miten kaikki muuttuu.
Palailen nyt tiheämmässä tahdissa, kun viime kuukauden aikana ja postauksia tulee varmasti paljon liittyen taloon ja remonttiin yms. 
Lisäksi blogini käynnistää yhteistyössä Konglomeratin kanssa huikean hienon arvonnan. Siitä pian tarkempaa tietoa. Pysykää kuulolla!
Näihin iltatunnelmiin:
Blogin Facebook-sivuilla voi käydä kurkkaamassa ja tykkäilemässä. 
Sinne tulee hieman useammin pieniä päivityksiä. 

CONVERSATION

2 kommenttia:

  1. Voi miten mahtavaa!!! Onneksi olkoon! Varmasti ihanaa löytää se unelmien koti ja päästä sitä remontoimaan. Jään innolla seurailemaan. Mulla on muuten kans kiva arvonta blogissa ellet ole sinne vielä osallistunut :)

    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea uuteen kotiin!
    Ihana kuisti!

    VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥