Siivouspäivä

Kahden viikon päästä meillä juhlitaan viimein JoJon kolmatta syntyämpäivää ja tupaantuliaisia. Juhliin on kutsuttu 150 ihmistä. Tiedän -hullua! Tämä on tosin jo kolmas kerta, kun järjestämme tämän mittakaavan juhlat, eli meillä on kokemusta minkälainen päivä on tulossa. Ekan syntärijuhlan kuvat löytyy täältä, klik.
Ja toisen täältä, klik.
Idea on kuitenkin se, ettei meidän perheellä oli yksikertaisesti aikaa/energiaa järjestää monet juhlat kesän aikana. Lisäksi menneisyys osoittaa, että vain osa vieraista pääsee paikalle. Heidän saapumisensa on myös ripoteltu pitkin päivää. Kaikki vieraat eivät siis saavu klo 12, vaan meillä on tänä vuonna neljä kattausta. 
Olen suunnitellut ohjelmaa ja koristeita innokkaasti, mutta ruokapuoli on jäänyt täysin paitsioon. Vain kakkuasiat ovat kunnossa. Mutta vielähän tässä on aikaa!
Siivouksen olen aloittanut ajoissa, eli tänään tein suursiivouksen talossa. Tämä pitäisi hieman helpottaa juhlia edeltävää siivousahdistusta. Ei ole niin paljon tehtävää juhlia edeltävänä yönä ;)
Aurinkoista viikonloppua teille murut! 
Mitä meinaatte tehdä???

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Huh olisin ihan hermona, jos olisi noin isot kutsut järkättävänä:)

  Mukavaa, että juku viitsii järkätä tuollaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurmaava Hanne, kiitos paljon kommentistasi! Innolla odotan kutsuja. Iso homma, mutta vieraat lienevät tottuneen jo siihen ;)

   Poista
 2. Onpa teille kekkerit! Varmasti tulossa ikimuistoinen päivä<3 Sitä ennen taitaa olla pikkuisen järjesteltävää:D Intoa ja iloa valmisteluihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kaunis kiitos, SisustEllen!!!
   Aivan ihana järjestää juhlia! Onnekseni miehenikin on ihan mukana suunnittelujassa ja käytännön järjestelyissä!

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥