Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola Oy

Haluaisin kertoa teille yhdestä upeasta kaupasta, nimeltään Pihlgren ja Ritola Tapettitehdas.

Pihlgren ja Ritolan paperitapetit ovat tuoneet viihtyisyyttä kotien, mökkien ja yritysten sisustukseen jo yli 80 vuoden ajan. Laajasta mallistosta löytyy eri aikakausien ja tyylisuuntien mukaisia tapettimalleja - hillittyjä tunnelmanluojia ja kiehtovia katseenvangitsijoita. Joukossa monelle tuttuja, jo klassikoiksi muodostuneita suomalaisen tapettimuotoilun ajattomia helmiä. Tapetit valmistetaan edelleenToijalassa perinteisellä, käsityötä vaalivalla painomenetelmällä.

Sain tilaisuuden valita olohuoneeseemme uuden tapetin heidän mallistostaan. Sohvan takana oleva seinä on nyt kellertävä lasitiileineen. Muutoksen jälkeen siitä tulee todellinen katseenvangitsija.
Nimittäin Tapettitehtaan valikoimasta valitsin meille Kiurujen Yö-tapetin. Tapetti on todella näyttävä, ja uskon, että siitä tulee upea katseenvangitsija olohuoneeseemme.
Mitä mieltä olet valinnastani?

- Postaus on tehty yhteistyössä Pihlgren ja Ritola Oy:n kanssa. -

CONVERSATION

5 kommenttia:

 1. Tämä on kaunis, tuttavaltani löytyy keittiöstä samainen tapetti.

  VastaaPoista
 2. Hyvä valinta!
  Tuohon tapettiin en kyllästy varmaan koskaan. Minulla on ollut kiurujen yö-tapettia kahdessa eri kodissa ja aina se vaan miellyttää silmää.

  VastaaPoista
 3. Kaunitta tapetteja tehdas tekee. Tehtaan historia tullut tutuksi sillä isäni vietti lapsuuttaan tehtaan liepeillä käyden myös Ritolalla kylässä useasti.

  VastaaPoista
 4. Siitä tulee takuulla upea!
  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ladyt teidän ihanista kommenteista!

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥