Kesän pihapuuhat

Muutimme nykyiseen kotiimme puolisen vuotta sitten. Talossa oli lukuisia korjauskohteita, jotka olivat tiedossamme jo ostovaiheessa. Muun muassa kattojen pesu, alasokkelin tasoitus, rakennuksien huoltomaalauksia, piharakennuksen uusiminen sisältäpäin.
Sivurakennuksessamme on siis autotallin ja -katoksen lisäksi lämpöeristetty varastohuone ja lisäksi isännän äänieristetty elokuvahuone.
Kaikki autotallin tilat vaativat katosta lattiaan uudistusta, eristystä ja korjausta. Mieheni on sen osuuden tehnyt täysin yksin. Mieheni on sanonut, että uskaltaa treenata uusia laminointi- maalaus- ja muita rakennustaitojaan autotalliin, koska sen ei tarvitsekaan olla virheetön.
Hän on tehnyt kovan työn kesän aikana, ja työ on tuottanut tulosta. Autotalli on viimeisimpänä valmistunut, ja siellä on jopa lattian tasoite uusittu yms. Teen joku päivä postauksen ihan pelkästään autotallista, sillä sekin ansaitsee huomionsa!
Olemme koko kesän tehneet korjaus- ja huoltotöitä talossa ja pihamaalla. Tontti on reilun kokoinen, ja aiemmin pihallamme on ollut valtava määrä erilaisia kasveja ja puita. Olemme poistaneet suurimman osan niistä; isoimpana aiemmin mainitsemani 10 neliöiset kukkapenkkikummut.
Huoneistokeskuksen kuva viime kevättalvena.
Liukumäki, pihakeinu ja leikkimökki eivät kuuluneetkaan meille, vaan ne lähtivät edellisen perheen matkaan. Jo elämää nähnyt hiekkalaatikko lähti viime kuussa pois minun toimestani.

En ottanut montaa kuvaa pihasta ennen puutarhatöiden aloittamista, mutta toivottavasti näiden kuvien avulla saatte jonkinlaisen käsityksen pihasta.
Myrkkypensas pois!
Ja nyt:
Nyt piha on siinä tilassa, että se on valmis ottamaan ensi keväällä terassin vastaan. En jaksa odottaa!

CONVERSATION

2 kommenttia:

  1. Terassit ovat ihania, mukavia, viihtyisiä! Hyvää kannattaa odottaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marri, kiitokset sulle! Olen ihan samaa mieltä... Kevättä odotellessa!

      Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥