Terassilaatat

Talomme on joidenkin mielestä väärin päin. Siinä mielessä, että kotimme ensimmäinen, näkyvä sisäänkäynti vie suoraan olohuoneeseen ja talon sivulle pitää kiertää, jos haluaa tulla eteisen kautta sisälle. Pääsisäänkäynti on siis hieman sivussa, mutta tulemme ensi kesänä muokkaamaan pihaa niin, että se ohjaa vieraat oikealle ovelle heti kättelyssä. 
Tänä kesänä meillä on urakoitu, kun olemme laittaneet talon kriittisimpiä korjauskohteita kuntoon, ulkoa päin. Talo on maalattu, katot on pesty, parveke korjattu käyttökelpoiseksi ja nyt viimisimpänä pääsisäänkäynnin terassi laatoitettu. 
Löysimme nämä kauniit beiget, pakkasen kestävät laatat Kodin Terrasta 5€ m2. 
Eli tämän terassin laatoittaminen maksoi nelisen kymppiä!
Miltä vaikuttaa?

Samalla pakko vinkata teille yhdestä Lempääläisestä Kirpparista nimeltä Uniikkia. Kirppis sijaitsee lähellä keskustaa, ja on palveluntasossaan ihan omaa luokkaansa. Minulla oli pöytä sieltä viimeiset kaksi viikkoa, ja pääsin eroon isosta osasta minulle turhista tavaroista. Lisäksi kirppis tarjoaa sellaista palvelua, että he hinnoittelevat tuotteesi, jos haluat. Eli käytännössä sinun ei tarvi kun tuoda tuotteet kirpparille, ja hakea ne, kun vuokra-aika loppuu. Superhelppoa! Kirpparin kahvilassa on pysyvänä tarjouksena kahvi ja vastaleivottu viineri/pulla yhteensä 2€. Eli jos asut Pirkanmaalla, tätä kirppistä kannattaa harkita! 

CONVERSATION

6 kommenttia:

  1. Tosi hienolta vaikuttaa, kaunista <3 Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Susanna, kiitos paljon! Aurinkoa syysviikkoon!

      Poista
  2. Jälleen kerran ei voi todeta kuin että kauniille näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon <3 olipa ihanasti sanottu!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Voi, paljon kiitoksia ♥ minäkin tykkään, kun terassinlattia on nyt tasainen ja siisti!

      Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥