Kiurujen Yö

Parinkymmenen kilometrin päässä meidän kodista sijaitsee Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola. Tapettitehdas on erikoistunut erilaisiin design- ja perinnetapetteihin. Heidän valikoimastaan löytyy huikea määrä kauniita klassikoita ja innostavia uudempia malleja. 
Minulle tarjoutui loppukesästä tilaisuus valita olohuoneemme tuleva tapetti heidän valikoimastaan. Valinta oli vaikea vain siitä syystä, että huikeita malleja löytyi lukuisia. Valitsin kolme suosikkiani, joista mieheni teki lopullisen valinnan. Malliksi karsiutui Kiurujen yö, värinä vihreä-sininen. 
(Birger Kaipiainen: Kiurujen yö 60994). Malli lienee yksi Suomen tunnetuimmista.
Kun postimies toi tapetin meidän kotiovelle, en ollut aivan varma, olimmeko tehneet oikean valinnan. Tapetti vaikutti todella voimakkaan väriseltä. En varmaankaan olisi valinnut tätä tapettia, jos olisin mennyt ostamaan sen paikanpäältä.
 Viime viikolla saimme ystävämme avustukselle tapetin vihdoin seinälle, ja nyt olen täysin vakuuttunut, että tapettivalinta oli oikea. Upea väri, kaunis kuvio ja kaikenkaikkiaan rohkea valinta.
Kiitos miss E avustasi, xoxo!
Pelkäsin, että tumma tapetti pimentää huonetta. Mutta todellisuudessa huonetta ei tapetti pimennä, vaan huoneen valoisuuteen vaikuttaa ikkunasta tuleva luonnonvalo. Lisäksi valaistuksen merkitys korostuu.
Mitä mieltä te olette, oliko rohkea, mutta onnistunut valinta?
Käykäähän tsekkaamassa Tapettitehtaan tarjonta netissä. 
-Postaus tehty yhteistyössä Tapettitehdas Pihlgren & Ritolan kanssa-

CONVERSATION

12 kommenttia:

 1. Valinta oli rohkea mutta erittäin onnistunut :) Huone näyttää tosi kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina, voi kun hauska kuulla! Kiitokset, että kommentoit <3
   Rentoa iltaa sulle!!!

   Poista
 2. Meillä on ollut edellisessä kodissa samaa tapettia ja tykkäsin todella paljon ja näköjään edelleen :) Sopii hienosti tuohon tilaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnellinen Oliivi, kaunis kiitos sulle kommentista!
   Oon itse myös tosi iloinen, että uskallettiin!

   Poista
 3. Rohkea ja onnistunut valinta. Lisäksi tuo on yksi suosikkitapettikuoseistani;) Olen sitä monesti suunnitellut meillekin, mutta valitettavasti se ainoa paikka, mihin sen voisi laittaa, on Viirun raapimisreitillä;) Ja muualla on niin paljon tauluja, että kuositapetit eivät sovi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lady, totta! Mä oon huono valitsemaan tauluja, joten tapetti tosiaan toimii loistavasti sen korvikkeena ;)))

   Poista
 4. Upea tapetti! Oi, minäkin haluaisin asua Tapettitehtaan lähellä! Juuri viime viikolla selasin heidän sivujaan ja koitin valita sopivaa tapettia eteiseen. Liikaa ihania vaihtoehtoja ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heini, kaunis kiitos sulle! Tulee kuule kalliiksi asua lähellä ;)
   Liian helppoa!
   Rentoa sunnuntaita sulle♥

   Poista
 5. Ehdottomasti onnistunut valinta.Kauan olen ihaillut Kiurujen yötä,kaikkia niitä sävyjä.Harkinnassa onkin pikkutytön huoneeseen jotain tästä valikoimasta.Ja haluaisin olohuoneeseenkin...no,aina voi haaveilla :) Sininen olisi ehkä minunkin valintani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ani, kiitokset kommentista. Tosi hauska kuulla sun mielipide!
   Olen itsekin tosi tyytyväinen! Toi tapetti muutti koko olohuoneen tunnelmaa, mutta ei tummentanut valaistusta, vaan korosti korkeaa seinää kauniisti :)
   Rentoa sunnuntaita sulle♥

   Poista
 6. Onnistunut valinta, upea tapetti! Itsekin asun Lempäälässä ja olen vierailut pari kertaa tuolla Toiijalan tehtaalla... Minua voisi sanoa jonkun sortin Pihlgren&Ritola -fanaatikoksi :) Remppaamme 100v taloa kesäpaikaksemme E-Suomessa ja meiltä löytyy sieltä seuraavat Tapettitehtaan tapetit: Kiurujen Yö, Kestikievari, Juhannusruusu ja Ruusutarha... Lisäksi rappuun on tulossa Lukko ( vielä remontoimatta ). Mutta tuo tapetti tuo upeaa särmää huoneeseen.... Siinä on vain yksi vika: ette voi ihailla sitä sohvalla istuessanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsi kaunis kiitos sinulle kommentista!
   Ilolla seuraan fellow-Lempääläisiä blogeja, joten onneksi vinkkasit siitä minulle. Nyt löytyy jälleen sieltä uusi lukija :)
   Rentoa sunnuntaita sulle♥

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥