Paketointia

Hain JoJon päiväkodista puolen päivän aikaan, ja kävimme sen jälkeen pitkällä kävelylenkillä. Minä kävin siivoamassa kirppispöydän Lempäälän Uniikkia:ssa, ja JoJo sai nukuttua päikkärit raikkaassa ulkoilusäässä. 
Kun palasimme kotiin, aloitimme piparkakkutalon rakentamisen. Vitsi miten pikkutarkkaa ja hidasta työtä. Jouduimme lopettamaan tältä päivältä, vaikka talo ei olekaan vielä valmis. Oletko sinä koskaan tehnyt piparkakkutaloa? Ne on niin superkauniita, mutta olen yllättynyt, kuinka vaikeaa se minulle oli. En erityisesti välitä piparkakun mausta, mutta tuoksu on huumaava. 
Lupaan laittaa teille kuvia siitä hökkelöstä, jonka saan ehkä huomenna kasattua. 

Pukin apulainen on aloittanut jo paketoinnin...

Samalla toivotan tervetulleeksi kaikki uudet lukijat; ihan huippua, että olette löytäneet tienne tänne! Muistakaahan käydä osallistumassa suklaakakku-arvontaan, joka löytyy tuolta oikealta ylhäältä. Vielä on 5. päivää asti aikaa :)

Mr. J viettää koko viikonlopun inttikavereiden kanssa mökkeillessä, joten me JoJon kanssa keksimme itsellemme sitten tyttöjuttuja. Tiedossa on ainakin shoppailua Ideaparkissa, PartyLite-kutsut, ulkoilua ja leivontaa. Kyllähän siinä jo yhdelle viikonlopulle. 
Rentoa menoa teille täksi viikonlopuksi!!! 

CONVERSATION

6 kommenttia:

 1. Noille joulupapereille on ihan huippu hyvä säilytys keksintö ikean muovipussi putkilo. Jos on mahollista kiinnittää johonkin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan loistoidea! Kiitokset sulle vinkistä ja ihanaa joulunodotusta :)

   Poista
 2. Mää tein tällä viikolla elämäni ekan piparkakkutalon (Annas pepparkakshus- valmispaketista) ja vannotin itselleni, että elämäni eka ja vika! Siis aivan hirviä homma, vaikka ne osat oli valmiina. Ensinnäki se pikeeri oli mulla liian vetelää ja koristelin talon yhtenä iltana sillä. Seuraavana päivänä sulatetulla sokerilla liitin osat yhteen. Ja taas aivan hirveää sotkemista, ja miten ihmeessä ne osat voi saada nätisti yhistettyä? Sitä sokeria valuu joka välistä ja sokeri ehtii kovettua kun sitä yrittää sivellä talon osiin. Arrggggh. Vieläki ärsyttää ku mietin koko hommaa. Mutta joo, ehkä liian pikkutarkkaa hommaa mun makuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ankku, ihanainen! Kiitoset sulle kommentista!
   Tein taloa kolmena päivänä, ja ihan järkyttävä homma ja aikaansaannos on vähän niin ja näin.... Istagramissa on jo kuva siitä, mutta tänne blogiin saan sen tällä viikolla.
   Valtavasti kärsivällisyyttä vaatii, ja aina monta virhettä tein, jotka tulen korjaamaan sitten ensi vuonna JOS jaksan yrittää silloin uudelleen, hah!

   Iloista joulunodotusta sulle!

   Poista
 3. Ihanaa, kun muiilakin on piparitalostressi! En edes tiennyt tästä stressimuodosta, ennenkuin ostin uusimman Talo&koti lehden. Rima nousi aika hirrrrrrveän korkealle!
  No, viikonloppuna yrittelen ja laitan blpgiinkin katastrofikuvia.
  Tervetuloa katselemaan;)

  VastaaPoista
 4. Heips täällä melko tuore lukijasi ja blogikollegasi! Ihastuin Kiurujen yö - postaukseesi ja koukutuin blogiisi tuolloin täysin, tyylisi on ihastuttava :) Tämän postauksesi alle sopiikin hyvin blogissani oleva haaste sinulle - millainen olisi sinun suomalainen lahjalistasi? Mukavaa joulunaikaa! - Riikka / Villabee, http://decorvillabee.wordpress.com/2014/12/02/suomalainen-joululahjalista/

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥