Talvitunnelmia

Jos helle ei ole vaihtoehto, toivoisin, että talvipäivät olisivat sitten selkeästi lumisia, valoisia ja pakkasen puolella. Silloin ulkoilu on mukavaa, ja silloin tietää, mikä vaate on sopiva ulos. Tai no, JoJon kanssa se on joka kerta arpapeliä :)
Kranssi on vielä elossa!
Pulkkailua, lumienkeleitä ja ulkoilun päätteeksi lounas ja päiväunet!

Viikko sitten kävin ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen tansseissa. Edellisestä kerrasta on siksi niin kauan, että iskelmämusiikki ei ole aivan minun makuuni. Olen enemmänkin r'n'b- ja hip hop- tyttöjä. Edellisellä kerralla kävimme ystäväni kanssa kuuntelemassa Lahdessa erästä iskelmätähteä. 

Nyt tämä ystäväni oli illan solisti Tampereen Tähdessä, joten olihan siinä jo syytä lähteä tansseihin! 
Samainen lady on vuoden 2013 tangokuningatar, ja tällä viikolla kuultiin lehdistä, että hän osallistuu tämän vuoden Uuden musiikin kilpailuun. Joten kaikkea jännittävää on ehtinyt tapahtua vuosikymmenessä. 
Hänellä on todella kaunis ääni, hurmaava tyyli esiintyä ja tanssittaa ihmisiä. Hänet on kyllä selkeästi luotu esiintymislavalle ja hän nautti joka hetkestä.
Miten unohtumaton ilta tämä olikaan! 
Kaikkea hyvää sinulle, Heidi!
Ja valoisaa loppuviikkoa kaikille muruille!!!

CONVERSATION

3 kommenttia:

 1. Kauniit talvikuvat. Minäkin ottaisin mieliiten krsän ja helteen, mutta jos ei kerran voi, niin kuulaat talvipäivät ovat ok:)
  Tsemppiä ystävällesi uran nousuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos sulle jälleen ihanasta kommentista! Ihana, kun jaksat jättää viestiä mulle :) Se lämmittää kovasti!

   Poista
 2. Vaikken niin talven ystävä olekkaan niin talvisia kuvia on kiva kattella :)) Olen kesän lapsi! Kivvaa viikkoa sinne teille micu!

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥