TGIF

Aivan huippufiilis, kun on saanut talon siivottua. Tai ainakin pahimmat kaaokset. 
Minulla on perjantai aina vapaapäivä töistä, ja silloin JoJo menee vain aamupäiväksi päiväkotiin. Siinä minulle jää muutama tuntia pyöräyttää tiski- ja pyykkikone laulamaan, siivota ylimääräiset tavarat paikoilleen ja tänään tein vielä viikonlopun vieraita varten kuppikakkuja.
Vielä kotitöitä jäi tehtäväksikin, mutta eikös niitä jää aina. Yhden saa tehtyä, niin pari uutta ilmaantuu sen aikana! Mutta tänään riitti, että sain pahimman kaaoksen taltutettua.
 
 Meidän kodin yläkerta on mielestäni vaalea ja valoisa, varsinkin yläaula. Mutta valokuvatessani sitä huomaan, että kattoikkunat eivät näin talvella riitä valaisemaan tarpeeksi tilaa. Siksi kuvat yläkerrrasta ovat usein normaaliakin enemmän rakeisia. Pahoittelut! Toisaalta en haluaisi käyttää salamaa, mutta epätarkka kuvakaan ei ole mukavaa katseltavaa.
Tai sitten täytyy odottaa kesään!
Valoisaa loppuviikkoa, murut!

CONVERSATION

2 kommenttia:

 1. Täällä on juostu imurin kanssa taas huushollia ristiin ja rastiin. Petivaatteet on vaihdettu ja nyt lähden ostamaan perjantain kukkakimpun ynnä hakemaan keskimmäisen treeneistä. Illalla kokataan porukalla ja mies lupasi tuoda jälkkärin. Ihana ilta tulossa! Mukavaa viikonlopun alkua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Villa Kardemumman lady! Paljon kiitoksia kommentistä, hauskaa, että jaksoit kirjoittaa minulle!
   Kyllä siivouksen jälkeen on tyytyväinen olo!
   Rentoa viikkoa sinulle!!

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥