Putipuhdasta

Mummi ja minä-pesuaineet kehtaa jättää esille tiskipöydälle, sillä niiden pakkaukset ovat niin suloisia. Olen nyt kokeillut sitruunasoodaa ja lakritsipommia, ja näistä kahdesta jälkimmäinen on minun suosikkini.
Eläin- ja ruoka-aineallergioiden lisäksi minulla on todella voimakas pesuaineallergia. Käteni eivät kestä yhtään pesuaineita. Mutta nyt olen oikeasti löytänyt poikkeuksen! Näissä aineissa ei ole keinotekoisia väri-, haju- tai säilöntäaineita, joka selittänee minun kokemukseni. Näiden pesuaineiden kanssa ei tarvitse siis käyttää kumihanskoja, mikä on aivan huippu juttu! 


Suomalaisuus ja elokogisuus ovat minulle tärkeitä kriteerejä, joita arvostan korkealle.
Lakritsi on voimakkaan, mutta mieluisen tuoksuinen.
Oletteko koskaan kokeilleet näitä? Minkälaisia kokemuksia teillä on?
-Postaus tehty yhteistyössä Mummi ja Minän kanssa-

CONVERSATION

7 kommenttia:

 1. Olen monesti katsellut näitä tuotteita, mutta en ole koskaan kokeillut. Olisi kyllä kiva saada näitä itsellekin. Pullot ovat tosiaan kivoja pitää ihan pöydälläkin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krisse ihanainen, kiitokset kommentista. Suosittelen kokeilemaan, sillä nämä tuoksuu aivan ihanalle ja näin allergiselle tyypille myös hyviä yhteistyökumppaneita :)

   Poista
 2. Olen tykännyt. Itse olen aikoinaan ostanut Piparmintun tuoksuisen puhdistusaineen.

  Nykyään teen samaiseen pulloon oman puhdistusseoksen mihin laitan ruokasoodaa ja eukalyptusöljyä ja hyvin toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei murunen, kiitos paljon ihanasta kommentista!
   Oma sekotus kuullostaa loistoidealle! Sitä on pakko kokeilla :)

   Poista
 3. Vautsi, minäkin haluan kokeilla!
  Mistä näitä saa, ihan prismasta vai jostain erikoisliikkeestä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninni, näitä myydään monessakin nettikaupassa. Niistä löytyy kätevästi lista:
   http://mummijamina.blogspot.fi/p/nettikaupat.html

   Poista
 4. Mulla myös pesuaineallergia, ja näitä olen pystynyt käyttämään ilman kumihanskoja, mikä on aivan mahtavaa! Tavallisesti jos mies oli suihkinut jollain yleispesuaineella, ja minä tartuin sen perässä keittiörättiin, oli tiedossa unettomia öitä, kun raavin kudosnesteitä tihkuvia käsiäni... Mulla on ollut vaan piparmintun tuoksua, olen tehnyt yleispesuaineesta suihkeen suihkepullon tyhjennyttyä. Täytyy varmaan seuraavaksi ottaa lakrtisi kokeiluun. Ja puhdasta on tullut!

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥