Birthday-haaste

Sain haasteen ihanaiselta Marilta, joka kirjotitaa Elämää pienessä perheessä-blogia. Lämmin kiitos Marille, tässä tulevat minun vastaukset tekemiisi kysymyksiin:
1. Kahvi vai tee?
Tee, musta tee maidolla.

2. Kolme positiivista asiaa kuluvasta viikosta?
Kondiotorian erikoistuotteeet-koulu, jota odotan joka kerta. Harmi, että sekin ilo loppuu tämän kuun lopussa. Mutta onni on se, että minut valittiin tähän kouluun, ja että saimme aikataulumme järjestymään niin, että pääsen sinne. 
Tänään on syntymäpäiväni, ja tänään on ollut aivan ihana päivä!
Viikonloppu alkaa nyt. Saan viettää sen JoJon ja mr. J:n kanssa. Huikeeta!

3. Nimeä yksi paha tapasi?
Raavin ihoani, kun se on kuiva. Minulla on herkkä iho, joten tämä ei ole mikään suotuisa harrastus.

4. Inhokki kotityösi?
Voi, en voi sietää silitystä. Onneksi äitini on innokas silittäjä, ja hoitaa tärkeimmät silitykset kyläillessään meillä. Kiitos, äiti.

5. Kotityö jonka teet mieluiten?
Keittiön siivous.

6. Mitä haaveilit lapsena tekeväsi työksesi aikuisena?
Haaveilin olevani roskakuski. Kun tästä haaveesta päästiin, haluisin olla Manhattanilla asianajaja. Minulla olisi musta nahkainen salkku ja liikkuisin kaupunkiautolla ympäri keskustaa.

7. Harrastatko jotakin ja jos harrastat niin miten päädyit tähän harrastukseen?
Harrastan leivontaa ja tanssia.
Olen tanssinut koko ikäni, mutta leivonta on uusi harrastukseni. Löysin sen ehkä silloin, kun tyttäreni syntyi, ja haluisin jotain, mikä on minun oma juttuni. Silloin luin innokkaasti sisustuslehtiä, ja löysin sieltä silloin sisustustyylini ja lisäksi innostukseni askarteluun ja leivontaan.

8. Millainen olisi unelmiesi talo?
Vanha talo, jossa ei ole vesivahinkohuolia. Eikä mitään muutakaan rakenteellista ongelmaa.
Vain kaunis pitsihuvila järven rannalla ja cityasunto Dubain keskustassa. Siinäpä odotellaan lottovoittoa.

9. Ikimuistoisin matkakohteesi?
Rakastan matkailua, joten tämä on aika vaikea kysymys. Ikimuistoisin matkani oli häämatkamme. Hääyönä lähdimme Lahdesta lentokenttähotelliin Vantaalle. Aamulla aikaisin taksi haki meidät kentälle, ja vasta koneeseen astuttaessa sain kuulla mihin olimme matkalla. Minä olin nimittäin suunnitellut häät lähes yksin, mutta häämatkaan en saanut vaikuttaa. Ja hyvä niin. Olipa ihanan helppoa, kun ei tarvinut tehdä mitään tämän matkan eteen. Nautin vain reissusta.
Häämatkakohteemme oli Budapest, jossa oli käynyt jo ennen tätä matkaa. Mieheni oli järjestänyt koko matkan yllätyksenä minulle (tiesin kyllä, että jonnekin olemme menossa).
Dubaissa olen käynyt useasti, ja sekin on aivan huikea paikka.

10. Mitä odotat kesältä?
Odotan, että saamme kaksi lomareissua tehtyä onnellisesti ja rennosti. Ja että saamme rakennettua terassin takapihalle. Ja että joku lämmin kesäilta istun valmiilla terassilla mieheni kanssa ja nautin lasin Mojitoa.

11. Viimeisin näkemäsi elokuva ja mitä pidit siitä?
Näin viimeksi Cast Away, toista kertaa kokonaan. Tykkään todella paljon. Ehkä erityisesti siksi, että loppu oli romanttisen lopetuksen sijaan ehkä ripauksen realistisempi.

Tällä kertaa en laita haastetta eteenpäin, mutta kiitos ja kumarrus hurmaavalle Marille!

CONVERSATION

4 kommenttia:

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥