Blogikuvien laatu

Minulla on järkkäri. Ja sen asetukset pitäisi olla kunnossa. Ja kuvaukseen nostan sälekaihtimet, yritän tukea kameraa ja saada mahdollisimman tasokkaita kuvia.
Kun menen katsomaan kuvia blogin kautta, useat niistä on epätarkkoja ja "utusia". Olen pohtinut, että johtuuko se kuvaajasta, näytöstä vai tietokoneesta.
Mutta nyt se taisi selvitä! Olen tallentanut kuvat väärin PhotoScape-muokkausohjelmassa.
Minua suorastaan ahdistaa, kun osa blogini kuvista on ihan ala-arvoisia. Ja nyt kun ongelma selvisi, pitää varmaan uusia kaikki 600 blogipostausta, heh :)
 
Siispä, pahoittelut kaikista erityisen huonoista kuvia. Ja miten helpottava olo, kun asia selvisi.
Parempien kuvien toivossa,
Micu

CONVERSATION

3 kommenttia:

 1. Kuvat taitaa olla sellainen juttu, että niihin ei oikein koskaan ole itse tyytyväinen. Tai ainakin mua rasittaa, kun en saa kameralla vangittua sitä mitä silmillä näen. Aina näyttää kaikki jotenkin niin paljon kehnommalta kuvissa. Mutta siis jos multa kysytään, niin en minä ainakaan tän lyhyen tuttavuuden perusteella ole kertaakaan ajatellut, että sun kuvat olis jotenkin heikkolaatuisia. En tosiaan.

  Mutta mielenkiintoista olis tietää, mikä se "väärä tallennus" oli. PhotoScapea kun käytän itsekin. En tosin juurikaan muuhun kuin kuvakoon muuttamiseen ja joskus rajaamiseen. Muuhun en ole jaksanut perehtyä :)

  VastaaPoista
 2. Hyvin Annukka toteaa, ettei saa tallennettua sitä mitä näkee. Niin totta omalla kohdallani. Mutta Micu blogissasi on niin ihanat kuvat. Ymmärrän tuon ankaruuden itselle, mutta näin minun silmäni näkee. <3

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä tuosta, että kamera ei pysty ikinä tallentamaan samaa, minkä silmä näkee, ja taisinkin tuosta mainita yhdessä postuksessani ihan vasta. Ei sinun kuvat ole mitenkään heikkolaatusia, ja useinhan voidaan ajatella, että blogien kuvat ovat taiteellinen näkemys bloggarin persoonallisutta kuvastavia kuvia.

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥