Suomen kesä


Sataa, sataa ropisee. Mutta yritän ajatella positiivisesti. Ja onhan siinä monta asiaa, mitkä tulevat mieleen: Terassi ei ole vielä valmis, mutta se ei haittaa, koska ei ole ollutkaan kelejä, jolloin sitä olisi todella kaivattu (paitsi luokkakokous-viikonloppu).
Piha ei ole koskaan näyttänyt näin vehreältä ja kukat kukkivat äärettömän kauniisti! Ei ole tarvinut kastella.
Ilmalämpöpumppua ei ole tarvinut viilennykseen paljoakaan.
Ihmiset shoppaavaat varmaan paljon enemmän sadesäällä, joten taloustilanne paranee ihan ripaukset :) 
Mutta siinä kaikki positiiviset asiat.
Keksiikö joku vielä jotain muuta?

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. No ainakin on parempi nukkua, kun on viileetä :). Helteellä menee pyörimiseksi. Mutta siitä huolimatta voisin kyllä mieluusti muutaman yön valvoakin, jos vaan saatais edes vähän lämpiämään nää kelit. Alkaa jo tympiä. Tai siis on alkanut jo kauan sitten.

  VastaaPoista
 2. Johan tuossa aika monta plussaa tulikin, mutta lisäänpä vielä, että näillä keleillä jaksaa vähän kotiakin kohennella - meillä maalataan parasta aikaa tyttären entistä huonetta ja siitä on tarkoitus jatkaa portaikon kautta pojan entiseen huoneeseen. Kahtena edellisenä kesänä on rempattu hirveässä helteessä ensin pojan kämppää ja viime kesänä tytön asuntoa - eikä se herkkua ollut;)

  VastaaPoista
 3. Mökillä on mukavaa sateesta huolimatta. Saa laittaa aamulla hellaan tulen, kuunnella kaikessa rauhassa sateen ropinaa. Toiset menee latotansseihin, meillä latoon menee pienin päiväunille ja raittiissa ilmassa nukuttaa makoisasti. Lapset saavat riemua sateesta kun pääsevät testaamaan sateenvarjoa. Käärmeet pysyvät pois pihasta. Siinähän sitä 😉

  VastaaPoista
 4. Täällähän on talo täynnä positiivisia leidejä!
  Kiitos teille ihanat kommenteista ja kauniista sanoista.
  Kyllä sää ja loma ja moni muukin asia on asenteesta kiinni. Kun päätät, ettei edes sadesää saa pilattua tunnelmaani, alkaa päivä paremmin.

  Siispä toivottelen teille valoisaa päivää ja paljon auringonsäteitä ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥