Flypark -lentoparkki ja pysäköinti lentokentällä

Olen kova tyttö suunnittelemaan asioita etukäteen. Yritän helpottaa lomaa suunnittelemalla asiat etukäteen, jotta suurimmilta yllätyksiltä vältyttäisiin. 
Lomamatkan pieni, mutta tärkeä osa-alue on parkkeeraus. Täytyyhän lentokentälle päästä jotenkin ja sieltä aikanaan myös pois. 
Mietin pitkään, että kyllä meidän perhe pääsee Helsinki-Vantaan lentokentälle lentokenttäbussilla. Meidän pitäisi vain lähteä aamuyöllä taksilla bussipysäkille, bussimatka kestäisi kaksi tuntia ja tavaroita olisi reilusti. 
Ja me tosiaan olisimmekin päässeet kentälle yöllä joten kuten, mutta erityisesti kotiinpaluu olisi tuottanut vaikeuksia. Meillä oli mukana kuitenkin kolme matkalaukkua, kaksi käsimatkatavaraa, isot rattaat ja sinne tänne säntäilevä neljävuotias tyttö. 

Kun meille tarjottiin mahdollisuutta säilyttää autoa Flyparkissa loman ajan, tartuin tilaisuuteen ilomielin.
Flypark tarjoaa pysäköintipalvelun lisäksi hienon kattauksen erilaisia palvelupaketteja, jotka tuovat lisämukavuutta matkustamiseen. Heillä on tarjolla muun muassa auton pesupalvelu, sisäpysäköinti ja vaikka tuulilasin paikkaus. Mikä ihana tunne, kun pitkän lennon jälkeen pääset hyppäämään kentällä yksityiskuljetukseen, joka vie sinut lähellä olevaan parkkialueeseen, josta löytyy valmiina sinun vastapesty, lämmin auto!

Meidän lento Rodokselta Helsinkiin kesti vain kolme ja puoli tuntia, mutta sitä ennen olimme matkustaneet tuntikaupalla kentälle, jossa pääsimme odottamaan tunniksi koneeseen nousua. 
Laitoimme heille tekstaria heti, kun olimme saaneet matkalaukut hihnalta Suomen päässä.
Flyparkin yksityisbussi oli odottamassa meitä ulko-oven edessä, jonne olimme sopineet tapaamisen.  
Parkkialueella meitä odotti sisältä ja ulkoa puhdas auto, joka oli ollut kaksi viikkoa lämpimässä parkkihallissa. Nappasimme mukaan take away-kahvit ja lähdimme kotimatkalla. Kotiinpaluu ei ole koskaan ollut yhtä vaivatonta! 

Voin vain kuvitella, kuinka talvipakkasilla, pitkän lennon jälkeen lämmin auto (ja kahvi) kuulostaa ihanalta idealta! Näitä tulee vaan harvoin mietittyä ennen lomaa. 

Lämmin kiitos Flyparkin iloiselle ja ammattitaitoiselle henkilökunnalle loistavasta palvelusta!
* Postaus tehty yhteistyössä Flyparkin kanssa *

CONVERSATION

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi mukavalta,loman jälkeen on aina kova kiire kotiin, eikä millään jaksaisi odotella bussia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seija, pitää kyllä paikkansa! Onneksi ei otettu bussia, koska siinä ei myöskään oltais säästetty rahaa eikä hermoja :D

      Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥