Leidit Tampereella

Lauantai oli semmosta matalalentoa, että oksat pois! Aika kului siivillä, ja uudet kokemukset ja ihmiset vaan vilahtivat ohi, kun jo siirryttiin seuraavaan. Oli nimittäin aika syksyiselle Tampere-kierrokselle. Bloggaajaleidit kiertelivät erilaisia sisustusbutiikkeja läpi, shoppasivat ja herkuttelivat. 
Ja voi pojat, millä porukalla olimmekaan jälleen liikkeellä. Ryhmäämme liittyi lähes kaikki viimekesäiseltä Tallinna-matkalta yhdellä uudella leidillä höystettynä.
Päivään oli suunniteltu monta sisustusbutiikkivierailua, herkuttelua ja viimeisimpänä vaateshoppailua. 
Itse olin edellisenä iltana Ela Show:ssa, joten liityin ryhmän seuraan myöhässä. Ehdin juuri sopivasti seuraavana ohjelmassa olevaan kahvihetkeen Armas Kuppilassa, joka löytyi Tuomiokirkonkadulta.

 Tarkoitus oli haukata jotain pientä suolaista Armas Kuppilassa, mutta meidän kaikkien suureksi yllätykseksi meille oli järjestetty brunssi! Pääsimme maistamaan erilaisia munakkaita, salaatteja, saaristolaisleipää lohella ja perunarieskan päälle tehtyjä pizzoja.

Armas Kuppilassa on vain reilut 20 asiakaspaikkaa, mutta sen luo rennon ja boheemin tunnelman tähän kauniiseen ravintolaan.
Sen jälkeen kokki teki meille pannukakkuja hillon ja jäätelön kera. Tarjolla oli myös Wilhelmiinoja valkosuklaalla, erilaisia marenkeja ja panna cottaa kahvin kera. Herkuttelun jälkeen meillä oli sovittu tapaaminen Olgan puotiin, Lielahteen. 
Hurmaava ja vauhdikas emäntä Olga esitteli meille syksyn uutuuksia liikkeestään. 
Puodista löytyy laaja valikoima kauniita, naisellisia vaatteita jokaiseen kokoon.
Merkeistä muutama mainitakseni: Cream, Masai ja Soya.
Olen itse erittäin huono pukeutumaan, mutta paikalla oli myös Olgan miniä, jonka kanssa valitsimme minulle kauniin, täysvillaisen syystakin.


Olgan Puodin jälkeen menimme vielä illalliselle yhdessä, mutta kahdeksalta olin jo niin väsynyt, että minun oli pakko lähteä kotia kohti. Ei näin vanhana enää jaksa riekkua kahtena iltana putkeen.

Tästä näet listan kaikista ihanaisista, jotka olivat mukana Tampere-päivässämme:
ja uusimpana Kirsi.
Lisäksi meillä oli pari muutakin hurmaavaa leidiä mukana, hetken siellä ja hetken täällä.
Lainakuva :)
Kiitos kaikille bloggaajaleideille, olette ihan parhaita.
Lämmin kiitos myös jokaiselle yhteistyökumppanille, jotka avasitte ovenne meille ja toivotitte meidät lämpimästi tervetulleeksi!

CONVERSATION

5 kommenttia:

 1. Kerrassaan upeat kuvat! <3
  Ja kiitos muru "terapia-hetkestä" sohvalla! :DOli kyllä kiva ilta kerrassaan.
  Ensi kerralla sitten juttu jatkuu, silloin lupaan olla taas täysillä mukana! :)

  VastaaPoista
 2. Juu se on kyllä totta, että noin vanhana ei jaksa millään :D. Hehhee. Toista sen on tämmösellä nuorella ihmisellä :D

  PS. Hienot kuvat Armaksen sapuskoista. Vieläkin on maha ihan täynnä vaikka jätin jälkkärit kokonaan väliin. Ei vaan pysty, ei kykene.

  VastaaPoista
 3. Kuulinkin, että toinen blogiporukka kokoontui samanaikaisesti Tampereella. Ois ollut hauska törmätä. Mutta hei, mehän voitas tavata, lähekkäin kun asustellaan.

  VastaaPoista
 4. Voi että mitkä herkut, mä pyörryn ja mikä pizza <3 Mahtavaa seuraakin vielä. <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kun luitte juttuni ja jaksoitte vieläpä kommentoida. Olette kaikki aarteita ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥