Joulupaketit 2015

Meidän perheen joulupaketit ovat vuodesta toiseen samannäköisiä (täältä, täältä ja täältä näet edellisvuosien pakettien tyylit). Mutta mitä sitä hyvää ideaa muuttamaan, eikö?

Tykkään tosi paljon pakkauspaperin ulkonäöstä, joten sitä on lähes kaikissa paketeissa. Pakkauspaperia saa muuten paljon halvemmalla esimerkiksi Postista. Ei kannata tuhlata rahoja askarteluliikkeiden ylihintaisiin, ruskeisiin lahjapapereihin, vaan tämä pakkauspaperirulla on monin kerroin edullisempi. Voit leimasimella tehdä jouluisia kuvia paperiin, tai lisätä näyttävyyttä koristeilla. 
Vanhoista nuoteista saa hauskoja pakettikortteja.

Vanhat sanomalehdet ja kukkapaperit tuovat myös mukavaa tunnelmaa ja ovat ekologinen vaihtoehto!

Salmiakkikuviopaperi on hankittu Tigerista.
Miltä sinun paketit näyttävät? 

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Kauniita ovat! Minä en juuri panosta paketointiin. Monenkirjavat paketit löytyvät meidän kuusen alta joka vuosi, vaikka aina näitä toisenlaisia blogeissa ihailen. Usein menen helpomman kautta ja paketoin lahjakasseihin, joita vielä kierrätän vuodesta toiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja ♥ kiitos kommentista!
   Tärkeintä on se sisältä, mutta tää on kyllä mulle semmonen harrastus, ja yritän tehdä mahdollisimman kauniita paketteja. Kirjavat paketithan on myös tosi ihania, väriä elämään ♥ ♥ ♥

   Poista
 2. Kauniita paketteja! Meillä on sma linja, tuota ruskeaa paperia ja juuttinarua, tänä vuonna ostin kyllä hamppunarua ja siitä tulikin aika kivan näköisiä rusetteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu ♥ kiitos kommentista!!!
   Klassinen tyyli (tai jopa vanhanaikainen) on ihan mun juttu paketoinnissa nyt ainakin. Ja oikeesti aika edullinen vaihtoehto ♥

   Valoisaa jouluviikkoa teille Katja ja Anu! ♥ ♥ ♥

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥