Joulutervehdykset päiväkotiin

Joka vuosi sama juttu. Mikä olisi kiva muistaminen päiväkodin opettajille ja hoitajille? Ja mitkä jutut olivatkaan kiellettyjen juttujen listalla? No, ainakin ensimmäisenä mieleeni muistui lasten itsetekemät jutut, käsityöt ja askartelut. Kukaan hoitaja ei taida tarvita hoitolapsen tekemää, epämuodostunutta kahvikuppia. Älkääkä ymmärtäkö minua väärin, arvostan käsitöitä ja erityisesti lasten tekemiä käsitöitä kovasti, mutta jos hoitajat saisivat niitä joka vuosi 20:ltä lapselta, voisi kaapit olla täynnä niitä hyvinkin nopeasti. Monella hoitajalla on omia lapsia, joten taideteoksia tulee omastakin takaa.

Toisaalta sitä haluaisi ostaa jotain arvokkaampaa, mutta en tunne hoitajia niin hyvin, että osaisin sanoa, mitä astiasarjaa he keräävät tai mikä Tupperwaren kuppi on vielä hankkimatta. 

Haluan kuitenkin muistaa heitä, sillä he pitävät hyvää huolta rakkaasta lapsestani joka päivä. He ovat JoJolle ja meille vanhemmille tärkeitä ihmisiä, joten he ansaitsevat tulla muistetuksi jollain tavalla.  
~ ~ ~
Päätimme JoJon kanssa tehdä heille jokaiselle oman Lumiukkosopan ainekset suklaalusikan kera. (Vuosi sitten tein tällaisia lusikoita, klik)
Lahja ei ole kallis, mutta siihen on käytetty aikaa ja toivottavasti sille on myös käyttöä. 


Onkohan tämä nyt kuitenkin semmonen lahja, josta juuri tekstin alussa varoittelin? Hah, saattaa olla!
Mikä sinusta on oikeanlainen lahja päiväkotiin?

CONVERSATION

6 kommenttia:

 1. Minä en olekaan vielä tätä tehnyt, useimmiten kyllä vienyt jotain syötävää :) Aiemmin lapset koristelivat piparitalon päiväkodin aikuisille ja nyttemmin, kun henkilökunta vaihtuu, olen siirtynyt lahjomaan meidän allergisen keittäjää. Tänä jouluna lähtee kahvia päiväkotiin, taksikuskeille hirvimakkaraa ja pienpanimon olutpullo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elisa, aivan ihanalta kuullostaa sun viemiset!!!
   Varmasti päikyssä ollaan iloisia :D

   Poista
 2. Tarhatätinä (joka olen) tykkäisin tällaisesta lahjasta tosi paljon ♡♡
  Mukavaa alkavaa jouluviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi, kiitos sulle kaunokainen!
   Valoisaa jouluviikkoa sulle!♥ ♥ ♥

   Poista
 3. Meille tuotiin hirmuiset määrät suklaaa,joten en voi syödä (oksennan ja ripuloin kaiken yhdestäkin suklaapalasta), joten työkaverit saivat jakaa minun suklaani.
  Hyvä punaviini, glögiviini, alkoholittomat kuplivat esim. Ruohonjuuresta olisivat mieluisia lahjoja. Lahjakortti hierontaan tms. voisi olla myös hyvä, toki aika kallis, jos joutuu ostamaan niitä useamman. :)
  Munkkikahvilaan olen saanut monta lahjakorttia, sillä saa kahdelle hengelle kahvit ja munkit. Se on ollut kiva.
  Kosmetiikka olisi minulle mieluinen, etenkin luonnonkosmetiikka, saippuat yms. mitä kuluu paljon.
  Syötävät ja juotavat ovat kyllä siitä hyviä, että jos ei itse pysty käyttämään, saa annettua jollekin eteenpäin. Kukat ovat myös ihania. Joskus sain ruukkuruusun, jonka istutin maahan ja se kukki monta vuotta ja muistutti aina lapsista. Kipot ja kupit yms. ovat ihania jos onnistuu osumaan oikeaan mutta jos ne eivät sovi sisustukseen tai muuten makuun niin mitä sitten teet niillä.
  Mutta mehän teemme työtämme, pelkkä vilpitön kiitos ja halaus ovat joskus tavaraa tärkeämpiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Hippi tyttö ❤️ ❤️ ❤️
   Sulle kelpaa siis kaikki lahjat, mikä onkin ideaalein tilanne. Lahjat tulevat kuitenkin kaikkien kotoa suurella rakkaudella ja lämmöllä, joten eipä sitä tietenkään kannata lahjahevosen suuhun katsella :DDDD

   Noissa allergoissa on kyllä tuo huono puoli. Ehkä lahjakortti olisi kaikista paras. Saa osta mitä itse haluaa! Laitan kyllä tämän vinkin korvantaakse. Mä muuten itse sain Ruohonjuureen lahjakortin. Oli tosi yllättynyt, että mr. J on jostain vuoden takaisesta vinkistä ottanut opikseen :D Kerrankin näin, heh! ❤️ ❤️ ❤️

   Valoisaa viikkoa sinulle ❤️

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥