Koiramäen jouluista tunnelmaa

Kävimme viikonloppuna Särkänniemessä Koiramäen jouluista tunnelmaa aistimassa. 
Vuodentakaiseen verrattuna paikka näytti melko samalta, mutta muutamia lisäjuttuja löysimme. Esimerkiksi vaahtokarkkien paistamista, lauttareitti pienen lammen yli ja monet uudet eläimet olivat löytäneet tiensä Koiramäkeen.Tai ainakaan minä en ollut huomannut näitä viime vuonna. Todella hauskoja lisäyksiä!


Paahdettuja vaahtokarkkeja! 
Mitäs koristeita sitä laittais?


Karkkiostoksille. JoJo riensi paikasta toiseen, ja lopussa joulupuurohetki vaati kärsivällisyyttä, että hän jaksoi pysyä kahvilassa paikallaan. Juuri kun saimme puurot syötyä, ikkunasta näkyi koiraherra, (olisikohan ollut Aukusti nimeltään), jota piti päästä halailemaan.


Pysähdyimme hetkeksi katsomaan näytelmää.
Kaiken kaikkiaan Koiramäki on aivan ihastuttava paikka! Ainakin lauantaina paikka oli selkeästi todella suosittu, sillä paikalle oli saapunut paljon ihmisiä.
Paljon on tekemistä ja näkemistä. Suosittelen paikkaa kaikille 1-99 -vuotiaille. Koiramäki on niin kaunis ja tunnelmallinen, että vähän vanhempikin jaksaa kierrellä siellä.

 ~ ~ ~
Ja lopuksi haluan onnitella Malluja Ja Neaa, jotka voittivat random.org-sivuston avulla arvotut Koiramäen joulun -liput. Toivottavasti pääsette paikalle ja nautitte jouluisesta tunnelmasta yhtä paljon, kun me!!!

*Postaus tehty yhteistyössä Särkänniemen kanssa* 

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Yes, mahtavaa! Aivan varmasti nautimme. Lähetin yhteystiedot molempiin sähköposteihin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallu, onnea voitosta! Olen varma, että pidätte päivästä. Pukekaa paljon päälle ja ottakaa iloinen mieli mukaan :)))

   Poista
 2. Oi kun kivoja kuvia, vieläköhän tässä ennen joulua ehtisi lasten kanssa tuonne, täytyis kyllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu, toivottavasti ehdit! Sen verran tunnelmallinen paikka, että kannattaa meilkein ennen joulua käydä se kurkkaamassa. Jos ei ollut joulufiilistä tätä ennen, se korjaantuu Koiramäessä ♥ ♥ ♥

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥