Lahjojen paketointi

Isännällä on leffahuone, JoJolla oma huoneensa ja minulla askarteluhuone, toiselta nimeltään gift wrapping room. Huone on ahkerassa käytössä, ja muuttaessamme tähän taloon, päätin, että tarvitsen kokonaisen kaapin askartelutarvikkeilleni. Olen sijoittanut niihin pinen omaisuuden, niin kalliita leimasimet, leikkut ja mm. korttipohjat ovat. Ostan niitä aina ulkomailla, josta saan samanmoisia pilkkahintaan.

Löysin tämän valkoisen kaapin vähän yllättäen Lahden Antiikkitukusta. Minun oli tarkoitus vain kierrellä liikkeessä, mutta kaappi kutsui tyylinsä ja muotokielensä puolesta minua niin voimakkaasti, että päädyin ostamaan sen siltä seisomalta.  Kaappiin mahtuu kaikki askartelutarvikkeeni hienosti.
Ja se on kuin luotu skräppäilyyn ja paketointiin. 
Jouluna tämä piste on erityisen aktiivisessa käytössä, kun jokainen perheenjäsen käy yksin rapistelemassa täällä.Tässä kuvia huoneesta, jossa paketointi tapahtuu. Myöhemmin laitan kuvia, minkä tyyppisiä paketteja sain aikaiseksi. 

CONVERSATION

6 kommenttia:

 1. Ihana huone! Tuollaisen minäkin laittelen itselleni parin vuoden kuluttua, kun keskimmäinen lähtee opiskelemaan ja saamme jälleen yhden huoneen luxuskäyttöön;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunokainen. Ja voi kuinka ihana kuulla, että askartelulle tulee oma tila jonkun ajan kuluttua! On ilo puuhailla, kun ei tarvi levitellä ruokapöydällä asrtelukamoja :)))

   Poista
 2. Voi apua, kuinka ihana askartelukaappi;) Just oikein, itselle pitää tehdä mieluisia paikkoja! Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, voi vitsi, kiitos kovasti! Tämä on myös mun mielestä ihana paikka. Ja onneksi isäntä suostui siihen!
   Valoisaa tulevaa viikkoa sinulle!!!

   Poista
 3. Tuollainen askartelukaappi oli minullakin niin tarpeen, mutta nyt vaan ei ole tilaa. Aivan ihana! <3 Mukavaa viikonlopun jatkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niina ihanainen, jospa sellainen tila ilmaantuu aikanaan!? Mä askartelin kolme vuotta ruokapöydällä ja voin kertoa, että silloin isännällä oli pinna kireällä ;)))

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥