Pelit ja vehkeet valokuvaukseen

No ny o uus kamera!
Ostin vihdoin itselleni uuden kameran. Edellinen, ja ensimmäinen järkkärini oli Canonin EOS1100d. 
Joka toimi melko hyvin, kunnes siihen tuli tyyppivika, joka aiheutti tarkennusongelmia. Korjaus maksoi 84€ Tampereen Kamera Servicessa (josta ei voi nimestään huolimatta kehua palvelustaan).
Kamera toimii nyt hyvin, mutta Black Friday-tarjouksena löysin Rajalan nettikaupasta Olympus PEN Lite E-PL6:n hintaan 199e. Samalla ostin kameralle jalustan, jonka avulla toivon saavani edes hieman tarkempia kuvia. 

Tässä ensimmäiset testikuvat:


Miltä vaikuttaa? Olen itse ainakin tosi tyytyväinen. 
Paljon on opeteltavaa ja ihmeteltävää, mutta tästä se lähtee liikkeelle!

CONVERSATION

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia ja kaunis koti! <3

  VastaaPoista
 2. Teillä on niin kaunis koti ❤

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää!! Kuvan laatukin :). Ihanan näköistä!

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita kuvia; hyvä ostos kertakaikkiaan :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia. Minä ostin saman kameran black fridayn tarjouksesta. Onko sinulla mikä objektiivi siinä? Kameran asetuksista noissa kuvissasi olisi kiva saada lisätietoa ja oletko käsitellyt kuvia vielä lisäksi?

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kaunottarille kommenteista. Kiitos, kun jaksatte kirjoitella mulle!!!

  Ja Anu, mulla on siis vain se objektiivi, joka tuli oston yhteydessä, eli varmaan pitää hankkia uusi jossain vaiheessa. Kuvia olen käsitellyt vain suoristuksen ja joskus valoituksen osalta. Muuten en ole muokannut niitä.

  Onnea sullekin uudesta kamerasta, Anu, ja laitahan kommentteja, miten sen kanssa on mennyt ja jos keksit uusia käyttövinkkejä! Mä muuten ostin nettikaupasta wifi-muistikortin, että semmonen hankinta tässä.

  VastaaPoista
 7. Minulla on nyt toiveissa tuo toinen objektiivi, saas nähdä raaskinko sen vielä ennen joulua hankkia... Ja tuo wi-fi muistikortti on kanssa täällä toiveissa. Hyviä kuvia olet saanut!

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥