Alaston kameralaukku


Pakko kertoa teille, että sain vihdoin aikaiseksi tilattua itselleni kameralaukun. Ostin joulukuussa uuden kameran (Olympus PEN E-PL6:n) ja kamera ansaitsee itselleen arvoisensa kuoret. 


Olen monessa paikassa kuullut vinkin, että kannattaa välttää ns. "perinteisiä" kameralaukkuja, jos haluaa välttyä mahdollisilta varkailta. Laukut, joissa lukee hihnoja myöten Canon tai vaikka Nikon, kutsuvat varkaita turstiryhmien sekaan. Jos meinaat hankkia laukun kamerallesi, mikset samalla ostaisi kaunista ja käytännöllistä laukkua? Vielä parempi, jos laukkuun mahtuu pankkikortti, huulikiilto ja kännykkä, silloinhan ei tarvitse erikseen käsilaukkua!

Olympukselta on tullut kameralaukku, joka on aitoa nahkaa, eikä näytä perinteiseltä kameralaukulta.  Hintaa laukulla on hieman alle 100 euroa, mutta säästin rahaa tätä varten, ja olen enemmän kuin tyytyväinen valintaani. Laukkua saa nuden ja mustan väreissä.

Eikö olekin kaunis? Sisällä on säädeltäviä paloja, joiden avulla laukkuun mahtuu erikokoisia kameroita (ja muuta kamaa)!

CONVERSATION

9 kommenttia:

 1. Siis niin kaunis! Minä ostin tuon saman kameran kun halvalla sai :D, viitsisitkö laittaa laukusta vielä sisäkuviakin? Jos vaikka laittaisin seuraavaksi säästökohteeksi tuollaisen...

  VastaaPoista
 2. Sama kamera mullakin :). Ja ihan tota samaa laukkua katselin itsekin, mutta jäi vielä harkintaan. Tykkään tosta nuden väristä.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis kameralaukku! Ja ihanan värinen :))

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana! Kelpaisi varmasti myös mun Nikonille.
  Olenkin haaveillut ihan erilaisesta kameralaukusta. Nyt kun käytössä on se perinteinen .. jo kauas näkyvä kameralaukku. Tuo olis niin ihq :D

  VastaaPoista
 5. Tää on niin hieno. Heti kun olen taas varoissani ostan saman.

  VastaaPoista
 6. Oi, miten kaunis laukku! Onneksi syntymäpäivän ovat jo lähellä. ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia leidit kommenteistanne ♥
  Laukku on mielestäni todella kaunis. Olen yrittänyt pitää siitä hyvää huolta, etten vaan likaisi sitä. Vaikkakin puhdistuskaan ei ole hankalaa...

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥