Dubai 2016

It's that time of the year - Dubai!
Dubai-villitys valtaa suomalaiset. Dubaissa on kaikki ihmeellistä ja isoa, siellä on mukavan lämmintä tähän aikaan vuodesta ja kaiken kruunaa Norwegianin superedulliset lennot!
Vanhempani matkaavat sinne jälleen, ties monettako kertaa. Itselläni ei ole matkaa varattu, mutta voin kertoa, että matkakuume on kova! Pientä lottovoittoa odotellessa tyydyn unelmoimaan ja kertomaan omia vinkkejäni muille. 

Lomasesongin huomaan erityisesti siitä, että olen saanut taas valtavan määrän sähköposteja ja viestejä, joissa kysellään Dubai-vinkkejä. Kiitos kaikille kyselyistä, ja luottauksesta, että koette minun matkavinkit arvokkaiksi.

Olen kirjoittanut Dubaista monta kertaa (sorry teille, jota se ei voisi vähempää kiinnostaa). En aio toistaa tekstejäni nyt, vaan laitan teille vain linkin, josta voitte käydä kurkkaamassa viimevuotisen tekstini. Linkki löytyy täältä, klik. 

---
Uusi vinkki: Eräs dubailainen ystäväni vinkkasi uudesta kauppakeskusesta nimeltä Mirdif-mall. Kauppakeskus on paikallisten suosiossa, eikä ollenkaan niin ruuhkainen, kuten esimerkiksi Dubai Mall tai vaikka Mall of the Emirates. Tämä on siis uusi, kokeilemisen arvoinen kauppakeskus. 
Aurinkoista lomaa jokaiselle matkaajalle, nauttikaa!
Ja laittakaahan sitten tulemaan matkakokemuksianne ja kommentteja reissusta!

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Tämä Mirdif-mall on samaa ketjua kuin Deira City centre, joka onkin meidän suosikki. Toivotaan että metrolla pääsee lähelle, sijainti ainakin on hyvä. Uusia uimarantoja on avattu Jumeirahin varrelle, niitä täytyy päästä katsomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, tulehan kertomaan sitten kommentteja, mitä tykkäsit tästä "uudesta" mallista!

   Poista
 2. Voi vitsit kun pääsiskin! Dubai kyllä vei mun sydämen kerrasta <3 Vielä jonakin päivänä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat, Tiia, ihan hullu matkakuume päällä! JOspa sitä saisi kerättyä vähän rahaa siihen...

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥