Kakkuja kakkujen perään

Täällä on ollut varsinainen kakkutehdas käynnissä. Olen viikon sisällä tehnyt monen monta Devil's food cakea ja tänään viimeistelin tulevan naistenpäivän aamiaistilaisuuden cocktailpaloja. Hauskaa puuhaa tämä leipominen!

Ja näin kevätauringon myötä myös remontti-innostus lisääntyy. Olemme varmaan kolme kuukautta olleet tekemättä mitään remonttia, ja se on täysin vastoin meidän luontoa.
Nyt päätimme siis käynnistää pitkäaikaisen haaveemme, eli laminaatin maalauksen. Maalaustouhuihin päästään vasta huhtikuussa, mutta koska kyseessä on koko alakerrann maalaus, on projekti suunniteltava kunnolla. JoJo vietävä hoitoon, huonekalut kannettava jonnekin säilytykseen ja suunniteltava työpäivät etukäteen.


Minua voi siis tulla moikkaamaan Ideaparkin Gerry Weberille klo 9-11.00 välisenä aikana!
Toivottavasti näemme Ideaparkissa tiistaina!

CONVERSATION

6 kommenttia:

 1. Kerrothan sitten maalausurakastanne ja välineistä? Minua niin kiinnostaisi kokeilla myös... Ehkäpä sitten, kun meillä ei enää ole koiraa rapsuttelemassa kynsillään maalia pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista kaunokainen ♥
   Täytyy kertoa, miten projekti etenee. Ajattelen, että ei se auta kun kokeilla. Laminaattien maalaus voi olla huono idea, mutta mitäs jos se onkin menestys :)

   Poista
 2. Taas niin kauniita kuvia täällä! <3 Tuo jalkalamppu on aivan ihana, olen etsinyt jotain saman tyylistä meidän olohuoneeseen jo jonkin aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niina, voi kiitos. Olet kyllä niin ihana ♥
   Valaisin on saatu kirpparilta ilmaiseksi, vain tuunasin sitä, Mutta sitä myydään Prismassa Country home-merkkisenä.

   Poista
 3. Kauniit kuvat <3 meillä vähän sama homma. Remppaa tottunut tekemään, niin nit olis taas kovasti vaille jotain hommaa. Olishan hommaa, mutta pitää ensin säästää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jansku, sielunsiskoni vähintäänkin rempottitouhuissa!
   Ilolla seuraan teidän edesottamuksia :D

   Valoisaa loppuviikkoa!!! ♥ ♥ ♥

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥