Kevään maalaus-DIY: eteisen maalaus

Tänä keväänä kodissamme maalitela heiluu ahkerasti, sillä olemme päättäneet maalata satojen neliöliden edestä seinä-ja lattiapinta-alaa. Uuden seinävärin saavat tuulikaappi, eteinen, keittö, keittiön välitila ja olohuone. Ainakin nyt näin aluksi. 
Lisäksi iso urakka on tilossa ensi viikolla: alakerran lattian maalaus. 

Tähän mennessä kaikki lopputulokset ovat olleet mielettömän upeita. Olemme mr. J:n kanssa muodostaneet varsinaisen tehokaksikon. Suunnittelemme jokaisen urakan tarkkaan ennen sen aloittamista. Aloitamme urakan aina vapaapäivän aamuna ja usein teemme hommia iltamyöhään asti, taukoja unohtamatta. Emme ole remontoinnin ammattilaisia, mutta yhteistyö sujuu hienosti ja kädenjälki paranee kerta kerralta.

Tässä maalausprojektissa on käytetty pelkästäään pohjamaalia. Colorian pohjamaali on tarkoitettu maalin alle laitettavaksi pohjamaaliksi, mutta sen lisäksi se soveltuu erinomaisesti myös pintamaalaukseen. Käytimme pohjamaalia siitä syystä, että sitä oli meillä niin reillusti, että sitä riitti eteisen kolminkertaiseen maalaukseen.

Nyt muutama kuva eteisen muutoksesta, mutta muistattehan, että listat puuttuvat vielä tulevan lattian maalauksen vuoksi.

Ennen-kuvat:
Seinät olivat ennen vihreät, ja Colorian pohjamaali raikasti eteisen ilmeen kertaheitolla.

Jälkeen-kuvat:


Olen tosi iloinen, että mr. J on myös innostunut remontoinnista ja sisustamisesta. Olisi se aika tylsää, jos kotimme näyttäisi pelkästään minun suunnittelemalta (ja tuunaamalta). Mr. J toivoo monipuolisia värejä ja reippaita sisustusratkaisuja. Ja vaikka alakerran seinistä tulee harmonisen ja rauhallisen värisiä, kotia voi piristää värikkäillä tekstiileillä, maalaamalla huonekaluja muillakin kuin valkoisella maalilla ja tuomalla omaperäisiä ratkaisuja kotiin.

Mitä mieltä olet muutoksesta?

*Postaus tehty yhteistyössä Colorian kanssa*

CONVERSATION

8 kommenttia:

 1. Tila raikastui ja pehmeni todella paljon, hyvältä näyttää! :) Kodin laittaminen on kyllä kivointa yhdessä ja lopputulos voi olla jopa parempi kuin yksin pohtiessa, kun näkökulmia on enemmän niin löytyy yllättäviäkin ratkaisuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Lemmi (ja btw ihana nimi sulla)!
   SE on juuri noin. Isännällä on mun mielestä hyvä maku, ja yhteistä kotiahan täällä rakennetaan ♥ ♥ ♥

   Poista
 2. Upea muutos! Onnea tulevaankin urakkaan 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina! ♥ Oot kyllä ahkerin kommentoija ikinä -kiitos siitä, kaunokainen!

   Poista
 3. Hieno lopputulos! Odotan innolla mitenkä lattian maalaus muuttaa vielä näköä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne kaunokainen, kiitos sulle! ♥
   Mua kyllä jännittää ja odotan innolla ja kauhulla, mitä siitä tulee. Mitä jos meidän koti näyttää sitten sairaalalta ? No, ainahan sen voi maalata uudelleen tai laittaa uudet parketit yms. :D hah!

   Poista
 4. Tulipas raikas lopputulo <3 avaruutta tuli huimasti lisää :) tälläset remppajutut on vaan niin mukavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kaunis kiitos sulle Jansku! Oon itsekin tosi tyytyväinen. Aikamoinen muutos, vaikka vihreäkään ei musta ollut mikään synkkä. Mutta iso muutos kyllä! Livenä vielä selkeämpi :)


   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥