Uusi peti

Granitin nettikaupassa oli ilmaiset toimituskulut pari viikkoa sitten, joten päätin vihdoin tilata JoJolle tiipiin. Tiipii tuli JoJolle yllätyksenä, mutta hän oli enemmän kuin ilahtunut, kun postimies toi ison paketin hänelle. 


Olin miettinyt, että tiipii kannattaa ehdottomasti tehdä itse! Eihän viisi harjanvartta, nauhaa ja hieman jämäkangasta maksa oikeastaan mitään. 
Pohdin kuitenkin asiaa hieman lisää, ja totesin, etten halua ihan mitä vaan kangasta tiipiin seiniksi. Lisäksi Granitin tarjous oli 119e ilmaisine postituskuluineen, joten tilasin tiipiin sitä kautta. 

Tiipii on todella kaunokainen, ja siellä on suloinen ikkuna, josta voi kurkistella maailman menoa. 
JoJo oli aivan innoissaan saadessaan nukkua yön tiipiissään. 

Toisena iltana JoJo halusi jälleen nukkua majassaan. 
Kolmantena sanoin, että valitettavasti tiipiissä ei voi nukkua jatkuvasti. Ehkä glamour häviää, jos siellä viettää kaiken aikansa. 

Mitä mieltä olet tiipiistä?

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Ihana! Meidän neiti sai jouluna prinsessalinnan ja on viihtynyt siellä superhyvin piilossa leikkimässä. :) Kivaa palmusunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Katja, kyllä noi prinsessojan leikit on sitten suloisia. Jotenkin majaleikit on aina IN :D

   Poista
 2. Ihana tiipii! Olen itsekin sellaista tässä viime aikoina harkinnut, mutta vielä ainakaan en ole laittanut tilaukseen. Pitää ehkä vähän karsia muuta tavaraa ensin pois lastenhuoneesta. Todella ihana huone muutenkin tuo JoJon huone! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katri, kiitos kommentista!
   Tiipii on mielestäni superkaunis, mutta se on totta, että se vie laittiapinta-alaa tosi paljon. Meidän piti vielä kahvilanurkkaus varastoon. Aina niitä voi sitten vaihdella... :)

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥