Gerry Weberin juhlava ilta

Gerry Weberin Ideaparkin liikkeessä vietettiin viime viikolla asiakasiltaa, jossa teemana oli juhlapukeutuminen. Kesän ylioppilas-, valmistujais-, hää- ja rippijuhlat vaativat kauniita asuja jokaisen vaatekaappiin. Ja jokaiseen juhlaan ei voi saapua samassa asussa, joten asiakasilta antoi loistavan tilaisuuden tutustua GW:n valikoimaan ajan kanssa, ammattilaisen avustuksella. 


 Tunnelma oli jälleen rento, tyylikäs ja hauska. Talo oli täynnä hurmaavia leidejä ja muutama herrasmieskin oli saapunut paikalle. Tarjolla oli kuplivaa juhlajuomaa, herkkuja ja vaatetusalan ammattilaisia. Monet asiakkaat löysivat upeita asukokonaisuuksia arkeen ja juhlaan. 
---
Myös henkilökunta oli pukeutunut juhlaan sopivasti. 
Tässä kuva hurmaavista leideistä, jotka olivat paikalla juhlailtana.

 Ja myös minulla oli yllä kaunis asu. Minulla oli sini-valkoraitainen hame, valkoinen pitsipaita ja tummansininen jakku. Tyrmäsin asun täysin, kun stailisti esitteli sitä minulle henkarissa. Mutta kun puin asun ylle, tyyli muuttui täysin. Sanoinkin hänelle, että olen sen verran huono pukeutuja, että minun pitäisi vain luottaa ammattilaiseen. Heillä on silmää sanoa, mitkä värit ja kuosit sinun vartalolle ja iholle sopii. Onneksi minulla oli apua, kun valitsin illan asua!

Paikkalla oli myös Body Shopin myyjä/hoitaja, joka teki asiakkaille käsihoitoja. 
Hemmotteluhoito taisi sopia loistavasti herkuttelun ja shoppailun jälkeen pisteeksi iin päälle. Sen verran kiitosta sai myös tämä idea.

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥