Terkut Tallinnasta!

Vietin viikonlopun Tallinnassa rakkaiden lapsuudenystävieni kanssa. Aika meni siivillä ja paluumatkalla en voinut uskoa, että matkamme loppui niin nopeasti. No, kun on tekemistä ja tarinaa, kahden päivän matka hujahtaa nopeasti.

Lähdimme Eckerö Linen aikaisella, kello 8:30 laivalla Tallinnaan ja olimme fiksuina tyttöinä varannet paikat loungesta. Ei taida tämä leidi enää matkustaa ilman loungepaikkaa jatkossa. M/s Finlandian loungessa meitä oli vastassa hurmaava hostess Kristina, joka piti meistä huolen sekä meno- että paluumatkalla. Loungessa oli hyvät tilat rentoutumiseen, ruokailuun ja tavaroiden säilytykseen. 

Lounaaksi söimme herkullista sushia Viru-keskuksessa, joka jälkeen siirryimme shoppailemaan ja kiertelemään vanhaan kaupunkiin.
 Ja vähän jälkkäriä... 


Sokos hotel Virun 2. kerroksesta löytyi Si Style-kauneushoitola, jossa kävimme kaikki vuoroillamme kauneushoidossa. Yleisesti hoitoihin oltiin erityisesti tyytyväisiä, lukuunottamatta sitä, että tilat olivat
eroteltu vain verhoilla ja omaa rauhaa oli vaikea saavuttaa. Kaksi tuntia ennen laivaan astumista päätimme käydä nopeasti  katsomassa Kalamajan kaupunginosaa, josta olimme kuulleet monelta taholta. Alue on ehdottomasti Tallinnan hipsterein alue, joka on rakennettu vanhoihin tehdashalleihin. Alue on suuri, ja ehdimme kurkistaa  tiukassa aikataulussamme vain pari putiikkia ja yhden ravintolan. 


Homeart-niminen sisustusliike on todella visiitin arvoinen:


Onneksi ehdimme pikashoppailun lomassa syödä illallista kuuluisassa F-hoone -ravintolassa. F-hoone löytyy Telliskivi-keskuksesta, osoitteeesta Telliskivi 60. Ravintola oli todella kauniisti sisustellut kunnoittaen vanhan tehtaan industrial-tyyliä. Rouheeta ja karua sisustusta oli ilo katsella. Joka puolella löytyi uutta katseltavaa, eikä vähimpänä ruoka-annokset. Ruoka oli erittäin edullista ja herkullista. Jos suuntaat Talliinnaan tänä kesänä, älä missaa Kalamajan aluetta! Taksilla sinne pääsee keskustasta 7e:lla. 


On aina ilo löytää uusia paikkoja tutusta matkakohteesta. Niinpä Kalamajasta tulee jatkossa must-vierailukohde! 
Oletko sinä  käynyt siellä Tallinna-reissulla?


CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥