88 vierasta Muumijuhlissa

Rakas tyttäremme JoJo täytti viisi vuotta, ja tänä viikonloppuna juhlittiin hänen syntymäpäiviään. Vieraita tuli läheltä ja kaukaa. JoJo oli pukeutunut ystäväni tekemään Pikku Myy-asuun, ja juhliin ehtivät mukaan myös kaksi Muumipeikkoa ja Nuuskamuikkunen. Esiintyjä
Juhlissa esiintyi Huubert-klovni, joka oli näyttävä, kolme metrinen tyyppi. Hän laulatti yleisöä Hei Muumit-biisillä, esitti muutaman tempun ja lopuksi jokainen halukas sai ilmapalloeläimen. Sen aikana muu yleisö sai treenata sirkustaitojaan.  
Muuta ohjelmaa
Pihassamme oli kaksi pomppulinnaan, ja ne oli hankittu Leikkimieli.net:n kautta. Yritys vuokraa pomppulinnoja, pelilaitteita, hattarakoneita ynnä muuta, mitä voit kuvitella kaipaavasi juhlissa. 
Meidän leffahuoneessa oli mahdollisuus päästä kokeilemaan taitojaa muistipelissä, joka on Spedenpelin tyyliin. 
Pihalla oli myös mahdollisuus pelata sählyä ja futista ja vaikka leikkiä leikkitornissa. Olisi voinut kuvitella, että sää olisi rajannut ulkoleikkejä, mutta se esti innokkaita lapsia yllättävän vähän. Onneksi lapset eivät pienistä sadekuuroista hätkähtäneet. 

Muumi-saippuakuplat olivat menestys, sillä niitä oli hankittu 30 purkkia ja kaikki menivät taivaan tuuliin, heh!Tarjoilu
JoJo oli mukana suunnittelemassa menua. Hänen toiveestaan lämpimänä ruokana oli Hotdogit, salaatti, nachot ja kaiken maailman lisukkeet. Saimme ystävältämme lainaan suurkeittiöastioita ja -välineita, joiden avulla ruokien valmistus ja esillipano helpottui huomattavasti. Nakkikeittimeen mahtui monen monta nakkipakettia kerralla, ja lämpöhauteessa sämpyltä pysyivät lämpiminä (näin viileänäkin päivänä).

Ruokatarjoilu järjestettiin autokatoksessa, jonne sopi hyvin autoallin pöytä ja autotallissa normaalisti majaileva kakkosjääkaappimme. Suunnittelimme tarjoilupöydän tarkkaan, jotta ruoan noutaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa. 

Jälkiruokatarjoilu oli sisällä, jossa JoJon toiveesta tarjottiin Devil's Food Cakea, suklaapiirakkaa, macaroneja ja mansikkapiirakkaa kahvin ja teen seuraksi. 

Karkkibuffet oli auki ihan juhlien alusta asti, ja niin monta kiloa karkkia siellä meni, että sen voi laskea menestykseksi! Urjalan makeistukusta hankitut makeiset tekivät hienosti kauppaansa.
Koristelu
Juhlamaailman kautta hankitut ilmapallot täyttivät terassin, ja niitä riitti jokaiselle halukkaalle kotiinviemiseksi. Lisäksi sisältä löytyi muutama foliopallo heliumilla täyttettynä.
Koristeluissa ja kylteillä käytettiin minun vakiotyyliä: musta kartonki, jonka teksti on tehty liitutussilla tai valkoisella kynällä. Simppeliä ja selkeää. 

Sää
Uskomattominta juhissa oli se, että epävakaisesta säästä huolimatta tunnelma oli rento ja lämmin ja taloon mahtui sisälle kaikki 88 vierasta. Jännitin säätä etukäteen todella paljon, mutta juhlapäivänä oli pakko todeta, että säähän en pysty vaikuttamaan yrityksistä huolimatta. 

Sää vaihteli sateista, tuuliseen, puolipivisestä aurinkoiseen, ja joinain hetkinä lähes kaikki vieraat olivat sisällä. Muutamat reippaat sukulaismihet viettivät aikaa ulkona jopa sateessa, ja sen ansiosta talossa ei missään vaiheessa tullut kaaosta. Porukkaa oli joka nurkassa, mutta sulassa sovussa, hyvässä hengessä. Koska sää oli vaihtelevainen, myös ihmiset liikkuivat sisältä ulos ja edestakaisin. 

Onneksi sää ei säikäyttänyt vieraitamme pois, vaan vieraat viettivät meille monta tuntia.
Haluamme kiittää kaikki ihania vieraitamme, toivottavasti teillä oli iloiset Muumijuhlat!

Lämpimät kiitokset yhteistyökumppaneille: 

CONVERSATION

2 kommenttia:

 1. Meillä oli Hau Hau juhlat. Joista tämä mumma ei tiennyt mitään, siis outo juttu Hau. Muumi olisi ollut minulle tutumpi. Teillä oli paljon väkeä, meillä vähän vähemmän, mutta ääntä oli sitä enemmänkin :)
  Piipahda katsomaan blogissani myös meidän juhlia, jos kiinnostaa !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija, kiitos kaunis ihanasta kommentista! Juhlat on aina ihania, saas nähdä, minkä teeman JoJo valitsee ensi vuodelle :)

   Tulen mielelläni kurkkaamaan blogiisi!
   Valoisaa viikkoa sinulle!

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥