Pop Å

Sain kutsun Pop Å:n kutsuvierastilaisuuteen Helsinkiin. Tilaisuus järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa konseptista poiketen Kitzenin tiloissa. Yleensä Pop Å:n tuotteisiin pääsee tutustumaan Turun suunnalla, oikeassa asunnossa. Silloin mm. keittiön hahmottaminen on paljon helpompaa, kun kalusteet ja tuotteet ovat niiden oikeassa käyttöympäristossä.  Kysessä on nimittäin lifestyle-konsepti, joka tuo kaupan ja kodin lähemmäs kuluttajaa. 
Pop Å:ssa on mukana lähes kolmekymmentä suomalaista yritystä. Ja moni käsityöläinen ja yrityksen edustaja oli paikalla tilaisuudessa.Minulla oli ilo tutustua Deer shelfin hurmaavaan suunnittelija Bette Eklundiin.

Tämä massiivitammesta valmistettu hylly on varmasti monelle tuttu, vähintäänkin blogeista. 
Bette suunnittelee tuotteita yritykselle nimenltä BEdesign, jossa on mukana myös hänen siskonsa Cilla. Tapahtumassa oli esillä muitakin yrityksen tuotteita, joissa laadukas käsityö ja tyylikäs suunnittelu yhdistyvät upeiksi teoksiksi. 


Tapahtumassa oli esille Kuben ihanan industrial-henkisiä valaisimia ja tuikkukippoja. 
Pidin itse erityisesti Kube-seinävalaisimista, jotka valaisevat sekä ylös että alas. Materiaalina on käytetty betonia, vaikka käsityöläinen on alunperin puuseppä.  Tälle maalaisromanttisen sisustuksen ystävälle industrial-maailma oli kuitenkin aivan superhurmaava, ja tyyli pitää ikuisesti paikkaa sydämessäni. 


 Kitzenin keittöihin pääsette tutustumaan tästä, klik. Keittiötyyli on moderni ja ehkä jopa eleetön. Keittiön tehokkuus ja kalusteiden korkea laatu ovat yrityiselle tärkeitä asioita. 
Ajatus siitä, miten tehokkaasti pienikin tila voidaan käyttää hyväksi, ja keittiöstä saadaan näin monin verroin tehokkaampi sai minut haikailemaan uuden keittön perään.
Keittiöremonttia siis odotellessa! 

  Kiitokset kutsusta ja kiitokset kaikille uusille tuttavuuksille juttutuokioista!

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Voi noi herkut, mitä niissä oli? Nämä tilaisuudet ovat aina niin huippuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja kaunokainen, kiitokset sulle kommentista!
   Noissa suklaisissa kupeissa oli mangomousee ja pohjalla mangon palasia hillossa. Aikas superherkullisia olivat. Söin varmaan kolme :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Katri, oon ihan samaa mieltä. Ja vaikka tyyli on kauttaaltaan jotain muutakun mun maalaisromanttinen maailma, oli se tosi kaunis ja vaikuttava!

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥