C

Tiistaina pääsin viettämään pitkästä aikaa iltaa keskosmamma-porukassa. Menimme illalliselle Ravintola C:n Tampereelle. Aikaa kului jälleen viisi tuntia, mutta juttua olisi riittänyt sitäkin enemmän. 
Minulla oli työpäivä seuraavana päivänä, ja puoleen yöhön venynyt illallinen verotti seuraavasta päivästä. Enää ei jaksa niinkuin nuorena :)


Joka kerta, kun illallistamme C:ssä, henkilökunta huomioi tyylikkäästi allergiat ja kaikki erikoistoiveemme. Minulla on allergioideni lisäksi aina toiveena, että juomamenu koostuisi kuohuviinistä ja valkoviinistä. En voi sietää punaviiniä. Ja tämäkin toive totetuu joka kerta, ja vieläpä loistavalla menestyksellä! 


Tällä kertaa seurueessamme oli yksi raskaana, joten hänen juomamenu koostui alkoholittomista juomista. Sekin on varsinainen taito, osata löytää sopiva mehu annoksen kanssa! 

 


 Tässä viimeisessä kuvassa on keittiömestari Ilkka Isotalo. 
Suosittelen ravintolaa kaikille, jotka haluavat tehdä erityisestä illasta astetta tyylikkäämmän. 
Ruoka- ja juomakokonaisuus on varmasti hintansa väärti!

Suuret kiitokset rakkaille ystäville huikeasta illasta! Kiitokset myös C:n ammattitaitoiselle henkilökunnalle mahtavasta kokemuksesta!

***Oletko sinä käynyt koskaan C:ssä?***

CONVERSATION

3 kommenttia:

  1. Kiitos suosituksesta - nytpä tiedän, minne seuraavalla Tampereen reissulla suunnistan illastamaan. Näyttää kyllä herkulliselta!

    VastaaPoista
  2. En ole käynyt, mutta nyt sinne on päästävä! Näissä sinun kuvissasi aina silmä lepää :) Kauniita otoksia. Tampereen suunnalla tulee kerran kuussa käytyä kotopuolessa, joten tuolla on ensi kerralla käytävä.

    VastaaPoista
  3. Vau mitä annoksia! Kuvistakin voi päätellä, että ravintola oli varmasti hyvä. Ihana kuulla, että teilläkin on mammaporukka. Meilläkin on, vaikkakin asun jo itse kaukana muista naisista. Silti edelleen nähdään <3

    VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥