Lehtijuttu Kodin kuvalehdessä

Toimittaja Laura Sychold ja kuvaaja Mikko Kaaresmaa kävivät kuvaamassa meidän kotia ja jututtamassa meidän perhettä viime kesänä. Vihdoin tämä juttu on ilmestynyt Kodin kuvalehdessä, ja pääsette kurkkaamaan vähän tarkemmin meidän perheen elämään. 

Kun tiesin, että toimittaja ja kuvaaja ovat tulossa kyläilemään meille, siivosin kodin katosta lattiaan, viimeistelimme muutaman remonttikohteen ja laitoin kampaustani ties kuinka kaun. Kaikki se väsääminen oli ehkä liioiteltua, sillä kuvissa ei näy pienet villakoirat, ja ainakin minulla tukka meni väistämättä sekaisin päivän touhuissa. Koskaan ei voi saada täydellistä kuvaa, mutta nämä ihanat epätäydellisyydet saavatkin aikaan elämänmakuisen kuvauksen. ne ovat elämää!

Meillä oli oikeasti todella hauska päivä Lauran ja Mikon kanssa. JoJo ihmetteli Mikon kameraa pitkään, ja lopulta toivoi Mikon lopettavan kuvauksen ja siirtyvän leikkipuuhiin hänen kanssaan. Lauran kanssa ehdimme tutusta, ja hän kertoi tarinoita omasta elämästään samalla kun minä kerroin omastani. Hän saikin aikaan todella kaunista ja postiviista tekstiä meidän perheestä. Toivoinkin, ettemme jäisimme vellomaan murheisiin, vaan että teksti viestittäisi postiivisuudesta, onnesta ja kiitollisuudesta. Ja JoJo näyttää NIIN söpöltä näissä kuvissa!

Kun olet lukenut koko jutun, kerrohan, mitä mieltä olit siitä!

CONVERSATION

1 kommenttia:

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥