Uutisia talorintamalla!

Uutinen nro 3 onkin sitten isomman luokan juttu.
Olemme myyneet meidän talon ja muutamme huomenna pois! Whaaaaat!?
Onkohan tässä mitään järkeä? 

Kaikki tapahtui niin nopeasti, mutta emme kadu päätöstämme. Muumitalo on ollut ihana koti meille kaksi ja puoli vuotta, mutta nyt on aika siirtyä uusia kuljeita kohti.
Olen erityisen iloinen, että olemme saaneet asua ja remontoida kotia meidän näköiseksi, ja nyt siihen muuttaa ihastuttava perhe, joka piti myös meidän ratkaisuistamme. He toki tulevat tekemään kodista omannäköisen, mutta moni remontti on heidänkin mieleen.

Tarkoitus oli, että Kodin kuvalehden juttu ilmestyy vasta ensi kesänä, mutta meidän onneksemme ja iloksemme ilmestymispäivää siirrettiin nyt lokakuulle. 
On ihanaa, että asumme vielä talossa, josta on juttu lehdessä. 

Halloweenin myötä me siirrymme väliaikaiseen rivitalokotiin, jossa sitten ihmettelemme ajan kanssa, mitä nyt tapahtuu. Blogi pysyy tietysti menossa mukana myös väliaikaiskodissa, mutta siellä ei varmastikaan päästä ihan täysillä sisustamaan ja tuunaamaan.

Ensi syksynä alkaa JoJon eskari, ja sitä pitää miettiä ja suunnitella ihan ajatuksen kanssa. Erityislapsen kanssa ei noin vain mennä mihin vaan eskariin. Mutta se on vain JoJon etu!
Nyt pohditaan rauhassa, minkälainen meidän tuleva koti on, missä se on ja mitä vaatimuksia asetamme sille. Monta kotia remontoineena ja yhtä omakotitaloa asuttaneena voin sanoa, että nyt arvostamme helppoutta. Elämässä on niin paljon menoa ja meninkiä ilman jatkuvaa remontoimista ja korjauspuuhia, että ehkäpä meille sopisi tähän väliin aivan uusi rakennus. 
Jospa se on kerrostalo, who knows?

No, mutta näitä jäädään sitten pohtiaan. 
Jäitä hattuun ja huomenna kohti uusia kujeita!
Kiitos, kun olet täällä <3

CONVERSATION

16 kommenttia:

 1. Whaaaat?!? Mitä ihmettä :) Kotinne on ihastuttava, mutta saat kodista kuin kodista yhtä kauniin <3 Onnea uusiin tuuliin! t. Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana sun ihanasta viestistä! Aika jänniä aikoja eletään. Jännittää, saanko uusista kodeista mukavia, mutta eiköhän se jo auta, että on ihana perhe mukana menossa! (ja kivoja huonekaluja ;) )

   Poista
 2. Onnea uusiin tuuliin! Mielenkiinnolla seuraan tarinaanne ja mitä tuleman pitää. Blogiasi seuranneena uskon, että kotinne tulee olemaan kodikas ja kaunis, oli se missä tahansa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niina, kiitos, kun oot NIIN ahkera kommentoija! Olet aarre ♥

   Poista
 3. Onnea uusiin tuuliin! Me ollaan asuttu maaliskuusta saakka väliaikaisesti kerrostalossa. Väliaikaisuutta jatkuu vielä helmikuuhun. Sitten muutamme ekaa kertaa omakotitaloon ja ekaa kertaa kohteeseen, jota ei tarvitse remontoida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurmaava Minna M, kiitos sulle kauniista sanoista ♥
   Jänniä aikoja eletään siellä ja täällä! Kaikkea hyvää teille!

   Poista
 4. Ooh! Onnea muutosten tuuliin. Nyt onkin hyvä kohta pohtia eskariasiaa. Teimme myös muutoksen hoitoasioihin juurikin samassa kohtaa ja myös koulua silmälläpitäen. Tsemppiä koko perheelle ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Iina, toi eskarivaihe on aika kriittinen. Yritetään mennä JoJon tarpeet edellä ♥ ♥ ♥
   Mukavaa alkanutta talvea teille!

   Poista
 5. No oho! Yllättävä uutinen, mutta kuulostaa ihan siltä, että "yksi ovi sulkeutuu ja uusia avautuu". Olkoot kuinka klisee hyvänsä.

  Onnea tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annukka, kiitos kannustavista sanoista! Tsemppejä tarvitaan. ja aikaa miettiä, mikä on meidän perheelle paras ratkaisu nyt :)

   Poista
 6. Hienoa että saitte kotinne myytyä, sekään ei aina ole itsestään selvä juttu.
  Onnea uusille koitoksille, ja toivotaan että löydätte mieluisan kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Joo, meillä kävi onni, kun me ei oltu edes myymässä kotiamme kun saimme tarjouksen :D Kerrankin näin päin!

   Poista
 7. Onnea uuden sivun avautumiselle elämässä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana H, kiitos sulle! Ihan uusia ja jänniä fiiliksiä tässä koetaan, onneksi yhdessä!

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥