Kummitusjuhla

Särkänniemen Kummitusjuhlaa vietettiin kolmena päivänä Halloweenin ympärillä ja pääsimme aistimaan ainutlaatuista tunnelmaa koko perheen voimin. Särkänniemeen oli saapunut meidän perheen lisäksi valtavasti ihmisiä, erilaisissa teemaan sopivissa asuissa.


Hurjat, kiltit haamut!Pidin tosi paljon Koiramäen somisteista ja tunnelmasta. Tapahtumaan oli todella panostettu ja käytetty aikaa. Kaikialla oli hämähäkinseittejä, lepakoita, tulilyhtyjä ja kurpitsoja.
Tässä yksi suosikkini:


Vaikka JoJo oli hyvin hiljaa ja paikoillaan Kummitusshown aikana, hän puhui esityksestä monta päivää sen jälkeen. Esityksessä Kreivi Drakkula ja kummitukset tanssivat ja lauloivat ja innostuivat jopa yhteistanssiin yleisön kanssa!

Lämmin vaatetus oli tarpeen!

Tänä vuonna JoJo ei vielä uskaltanut mennä lautalle, mutta ehkä ensi vuonna. Se näytti todella hauskalta touhulta!

JoJon Pikku Myy-asu sopi hyvin ulkoilupuvun päälle, joten siitä tuli luontaisesti kiva asu tapahtumaan.
Yllättävän suuri osa yleisöstä oli pukeutunut joko Halloween-teeman mukaiseen asuun tai johonkin muuhun naamaisasuun. Oli lepakkomiehiä, haamuja, hämähäkkejä ja vaikka mitä.
Muutama aikuinkin oli pukeutunut hienoon asuun ja harmittikin jälkikäteen, miksi en itse edes ajatellut asiaa!

Koiramäen ihanat eläimet ilahduttivat niin lapsia kun aikuisiakin.
Ja narunvedossa oli jonoa koko ajan!

Suosittelen teille Koiramäkeä Kummitusjuhlan aikaan. Särkänniemi on selkeästi panostanut paljon alueen viihtyvyyteen, koristeluihin ja esityksiin. Ja se kannatti! Tapahtumat ovat todella suosittuja ja lapset aivan haltioissaan Koiramäen tunnelmasta.
Lämmin kiitos Särkänniemelle, kun kutsuitte perheeni Kummitusjuhlaan!

Koiramäki sopii erinomaisesti myös joulutunnelmaan, jota pääsee aistimaan jo ensi kuussa! Sieltä se joulu tulee...CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥